Søg

Hverdagen på skolen

Studiemiljø

Som elev på Agri er du en del af en større skole, nemlig hele TECHCOLLEGE, som fordeler sig over mange adresser. Det betyder også, at du vil opleve at være med i spændende fælles arrangementer på tværs af uddannelser, både faglige og sociale. På Agri kender vi alle hinanden, og det giver et godt nærvær og sammenhold i dagligdagen.

Elevrådet på Agri 

Har du idéer til forandringer, arrangementer eller andet på Agri, har du mulighed for at få indflydelse i elevrådet. Du kan sende en mail til elevrådet her:

elevraad@elev.agricollege.dk

Fælles elevforum 

For at TECHCOLLEGE hele tiden kan være et godt sted at uddanne sig, er det vigtigt for lærerne og ledelsen at høre din mening. Derfor har skolen både et elevforum og elevråd, hvor du kan argumentere for nye tiltag eller ændringer, som du synes, skolen mangler.

Elevforum er et åbent forum, hvor alle elever, der har lyst, kan deltage. Forummet mødes ikke på faste tidspunkter. I stedet holdes der 2-3 temadage om året.

Læs om elevforum

Se elevforums vedtægter

Fællesskab på nettet

Agri er på Facebook. Du finder os her:

https://www.facebook.com/AgriTechCollege

 

Tech together - et bedre studiemiljø

Den 26. og 27. september 2018 afholdt vi Tech together for skolens grundforløbs- og skolepraktikelever. Det mundede ud i en række nye ideer til et endnu bedre studiemiljø. På techcollege.dk/techtogether kan du løbende følge med i, hvor langt vi er med at udføre de forskellige ideer.  

Fester

TECHCOLLEGE har et festudvalg med 20-30 elever på tværs af alle uddannelser. Vi holder fest minimum to gange om året holder vi en stor fælles fest for elever på hele skolen. 

Hold øje med næste TECHCOLLEGE-fest på facebook. Søg efter "Arrangementer på TECHCOLLEGE".

 


 

 

Start på TECHCOLLEGE den 20. januar

Se hvilke uddannelser, du kan søge ind på

Bliv landmand

Bliv klogere på landbrugsuddannelsen her

Agris elever samles på facebook

Kom med!

Fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!