Søg

Hverdagen på skolen

Studiemiljø
Som elev på Auto-afdelingen er du en del af en større skole, nemlig hele TECHCOLLEGE, som er fordelt over mange adresser. Det betyder også, at du vil opleve at være med i spændende fælles arrangementer på tværs af uddannelser, både faglige og sociale. Skolen har også både et elevforum og et elevråd, hvor du kan argumentere for nye tiltag eller ændringer, som du synes, skolen mangler.

Er du interesseret i konkurrencer, kan du stille op til det årlige skolemesterskab. Vinderen herfra kan gå videre til regionsmesterskabet og måske ende med at blive danmarksmester. Snak med din lærer, hvis du gerne vil være med. 

 

Auto er på Facebook. Du finder os her:

https://www.facebook.com/AutoTechCollege 

 

 

Tech together - et bedre studiemiljø

Den 26. og 27. september 2018 afholdt vi Tech together for skolens grundforløbs- og skolepraktikelever. Det mundede ud i en række nye ideer til et endnu bedre studiemiljø. På techcollege.dk/techtogether kan du løbende følge med i, hvor langt vi er med at udføre de forskellige ideer.  

Fester

TECHCOLLEGE har et festudvalg med 20-30 elever på tværs af alle uddannelser. Vi holder fest minimum to gange om året holder vi en stor fælles fest for elever på hele skolen. 

Hold øje med næste TECHCOLLEGE-fest på facebook. Søg efter "Arrangementer på TECHCOLLEGE".

 

 

Tilmeld dig en uddannelse

Du kan nå det endnu! Vi starter næste gang den 12. august

Mekanikerelever i Street Race

To ugers arbejde med at gøre en gammel Volvo klar - og ud og køre ræs

Fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!

EUX • Håndværk & Gymnasiefag

Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder.