Søg

Talentsporet

Talentspor

Elever med særlig lyst og engagement kan tage personvognsmekanikeruddannelsen på talentspor. Det betyder, at mindst 25% af uddannelsen foregår på et højere niveau end det normale. På mekanikeruddannelsen er det primært de uddannelsesspecifikke og tekniske fag, som er på højere niveau. Du kan se de specifikke fag i Uddannelsesordning for uddannelsen til Personvognsmekaniker side 14-19.

Talentsporet retter sig mod dig, som har en interesse for faget ud over det sædvanlige. Du skal have ambitioner inden for dit fag og vise en høj arbejdsmoral. Du skal naturligvis også have et godt håndelag for det pågældende fag, og være villig til at dygtiggøre sig i alle facetter af faget.

For at gå på talentsporet skal du have en uddannelsesaftale, hvori der er en konsensus mellem elev og læreplads om, at du gennemfører uddannelsen på talentspor. Skoleperioden er den samme for elever på talentspor, og elever som ikke er på talentspor. Du tilbringer altså ligeså lang tid i virksomheden som den almene EUD-elev. Det betyder samtidig at din læreplads skal være villig til at arbejde kontinuerligt med din udvikling i samarbejde med TECHCOLLEGE – fx i form af en mentorordning og en god uddannelsesplan. 

Bliver du talentelev vil du være i tæt kontakt med faglærere omkring opgaver, og du vil indgå i et dynamisk og inspirerende miljø, hvor vi hele tiden udfordrer dig fagligt.

Start på TECHCOLLEGE den 20. januar

Se hvilke uddannelser, du kan søge ind på

Mekanikerelever i Street Race

To ugers arbejde med at gøre en gammel Volvo klar - og ud og køre ræs

Fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!

EUX • Håndværk & Gymnasiefag

Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder.