Søg

Adgangskrav og tilmelding

 

Næste hold starter den 12. august 2019. Hvis du ikke har en aftale om en læreplads, skal du søge om en kvoteplads for at kunne starte på uddannelsen.  

Alle ansøgere til uddannelsens kvotepladser vil blive indkaldt til en samtale med en faglærer og en vejleder.

Vi afholder kvotesamtaler den 19. juni kl. (8-16) i lokale O110 (Mødelokale 1).

Hvis du efter den 19. juni ønsker at melde dig til uddannelsen, kan du ikke være sikker på, at der er flere kvotepladser tilbage. 

Generelt kan du begynde på grundforløbet til en erhvervsuddannelse, hvis du opfylder adgangskravene. Nogle uddannelser har dog adgangsbegrænsning, og det gælder for denne uddannelse.

Frit optag og adgangsbegrænsning 

Der er frit optag til grundforløbets første del - her kommer du direkte fra 9. eller 10. klasse, som du har afsluttet inden for de seneste 14 måneder.

Tilmelder du dig en uddannelse med adgangsbegrænsning, kan du ikke være sikker på at få en plads på Grundforløb 2 – med mindre du allerede har fundet en læreplads. Kontakt vores vejleder for at høre mere om, hvordan du kan søge om en kvoteplads, dvs. at blive optaget uden at have en læreplads fra starten.

Hvad er en kvoteplads?

En "kvoteplads" er en plads på grundforløbets 2. del som ikke forudsætter, at du allerede har en læreplads. Der er et begrænset antal kvotepladser, så du er nødt til at ansøge om en af dem.

Blandt ansøgerne til kvotepladserne udvælger TECHCOLLEGE de bedst kvalificerede. Vi vælger blandt ansøgere, der kan starte direkte på grundforløbets 2. del og ansøgere, der tager grundforløbets 1. del. For at komme i betragtning til en af uddannelsens kvotepladser er det nødvendigt at du tilmelder dig uddannelsen i god tid inden næste optag. 

Opnår du ikke en kvoteplads, vil vi opfordre dig til fortsætte med at søge læreplads, for elever med læreplads behøver jo ikke en kvoteplads. Så har du en læreplads (en underskrevet aftale med en praktikvirksomhed) kan du bare melde dig til uddannelsen. Derfor er det en rigtig god ide at være meget aktiv med at søge læreplads!

Tilmeld dig

Du tilmelder dig TECHCOLLEGEs uddannelser på www.optagelse.dk

 

 

 

Vil du starte på bygningsmaleruddannelsen og kommer direkte fra folkeskolen, kan du med fordel vælge fagretningen "El, byggeri og energi" ligger inden for hovedområdet "Teknologi, byggeri og transport". Her er der frit optag.

Tilmeld dig en uddannelse

Du kan nå det endnu! Vi starter næste gang den 12. august

Praktik i Udlandet kan godt betale sig

Abjørn har været i praktik i Norge og Finland - nu skal han til Hawaii

Guld til DM i Skills

For tredje gang vinder TECHCOLLEGE DM i flisemurer

Fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!