Søg

Rejs og lær som nyudlært

Som nyudlært svend kan du blandt andet deltage i:

 

Ulønnet praktikophold i Europa

Som noget nyt har skolen nu mulighed for at sende nyuddannede inden for erhvervsuddannelserne ud på et ulønnet praktikophold i f.eks. 3-12 uger i en godkendt virksomhed i Europa (primært EU) inden for de første 12 måneder efter svendeprøven. Ideen er at give nyudlærte mulighed for at få fodfæste på arbejdsmarkedet ved at få det første job som svend ind på CV’et.

Selvom praktikken er ulønnet, og du ikke er dækket af en dansk overenskomst, kan det alligevel være en god investering i din fremtid. Erasmus+ programmet kan yde støtte til selve rejsen og opholdet. Skolens internationale koordinator står for papirarbejdet i forbindelse med det begrænsede antal pladser, der er tildelt hver afdeling.

 

Nordiske, europæiske og verdensmesterskaber

Inden for visse håndværksfag kan nyuddannede også deltage i denne slags konkurrencer. Det er ofte din alder og ikke om du er under uddannelse eller ej, der er afgørende for deltagelsen. Tjek hos faglærerne på din afdeling hvad de præcise deltagerbetingelser er, hvis du er interesseret at kæmpe for det ypperste inden for dit fag.

Start til oktober

Søg ind nu og start til oktober!

Praktik i Udlandet kan godt betale sig

Abjørn har været i praktik i Norge og Finland - nu skal han til Hawaii

Guld til DM i Skills

For tredje gang vinder TECHCOLLEGE DM i flisemurer

Fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!