Søg

din
egen
vej

Om Dental

På Dental-afdelingen uddanner vi tandklinikassistenter. Uddannelsen er en erhvervsuddannelse, som hører under hovedområdet ”Omsorg, sundhed & pædagogik”. Vores undervisningsplaner kan ses på elevplan.dk.

 

Moderne skole med det nyeste udstyr

Afdelingen råder over en ny og topmoderne skolebygning beliggende på Rørdalsvej 10 i Aalborg (sammen med frisør- og kosmetikerafdelingen). Her er træningsfaciliteterne indrettet med det nyeste udstyr, så eleverne kan øve sig i omgivelser, der matcher en fuldt funktionsdygtig tandlægeklinik. Man kan begynde på vores uddannelse efter ni års skolegang. Mange af vores elever er mellem 18 og 25 år, modne og meget målrettede. Det præger miljøet på skolen, hvor vi går op i vores fag med den omhyggelighed og omsorg, som kræves for at arbejde med patienter.

 

Dental er en del af TECHCOLLEGE 

 

Dental er en del af TECHCOLLEGE, der blev etableret for mere end 200 år siden og er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Skolen har afdelinger på seks adresser i Aalborg, to i Nørresundby og én i Hobro, heriblandt et praktikcenter og et teknisk gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag 

Vil du vide mere om afdelingen og uddannelsen til tandklinikassistent?

 

Vil du vide mere om Dental-afdelingen, er du altid velkommen til at kontakte: 

 

profileimage
Susanne Kjærsgaard Petersen
Uddannelsessekretær
+45 7250 5122

 

 

Start på TECHCOLLEGE den 20. januar

Se hvilke uddannelser, du kan søge ind på

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring, kompetence og en oplevelse for livet

Danmarks bedste kosmetiker

Søsser vandt DM i Skills 2015 - Se filmen!

Seneste nyt

Åbent Hus er veloverstået med masser af nysgerrige gæster