Søg

Hverdagen på skolen

Studiemiljø

Som elev på Dental er du en del af en større skole, nemlig hele TECHCOLLEGE, som er delt op på forskellige adresser. Det betyder også, at du vil opleve at være med i spændende fælles arrangementer på tværs af uddannelser, både faglige og sociale. Særligt vil du mærke det tætte forhold til kosmetiker- og frisør-eleverne på Style & Wellness  – dem deler vi nemlig bygning og administration med.

For at TECHCOLLEGE hele tiden kan være et godt sted at uddanne sig, er det vigtigt for lærerne og ledelsen at høre din mening. Derfor har skolen både et elevforum og elevråd, hvor du kan argumentere for nye tiltag eller ændringer, som du synes, skolen mangler.

Elevforum er et åbent forum, hvor alle elever, der har lyst, kan deltage. Forummet mødes ikke på faste tidspunkter. I stedet holdes der 2-3 temadage om året.

Læs om elevforum

Se elevforums vedtægter


Fællesskab på nettet
Dental er på Facebook. Du finder os her:

facebook.com/DentalTechCollege/

 

Tech together - et bedre studiemiljø

Den 26. og 27. september 2018 afholdt vi Tech together for skolens grundforløbs- og skolepraktikelever. Det mundede ud i en række nye ideer til et endnu bedre studiemiljø. På techcollege.dk/techtogether kan du løbende følge med i, hvor langt vi er med at udføre de forskellige ideer.  

Fester

TECHCOLLEGE har et festudvalg med 20-30 elever på tværs af alle uddannelser. Vi holder fest minimum to gange om året holder vi en stor fælles fest for elever på hele skolen. 

Hold øje med næste TECHCOLLEGE-fest på facebook. Søg efter "Arrangementer på TECHCOLLEGE".

 

Tilmeld dig en uddannelse

Du kan nå det endnu! Vi starter næste gang den 12. august

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring, kompetence og en oplevelse for livet

Danmarks bedste kosmetiker

Søsser vandt DM i Skills 2015 - Se filmen!

Seneste nyt

Elever fra 8.-10. klasse er i disse dage på sommerskole på TECHCOLLEGE