Søg

Hverdagen på skolen

Studiemiljø

Som elev på Metal er du en del af en stor skole, nemlig hele TECHCOLLEGE, som ligger fordelt på flere adresser. Det betyder også, at du vil opleve at være med i spændende fælles arrangementer på tværs af uddannelser, både faglige og sociale.

Elevforum

For at TECHCOLLEGE hele tiden kan være et godt sted at uddanne sig, er det vigtigt for lærerne og ledelsen at høre din mening. Derfor har skolen både et elevforum og elevråd, hvor du kan argumentere for nye tiltag eller ændringer, som du synes, skolen mangler.

Elevforum er et åbent forum, hvor alle elever, der har lyst, kan deltage. Forummet mødes ikke på faste tidspunkter. I stedet holdes der 2-3 temadage om året.

Læs om elevforum

Se elevforums vedtægter


Fællesskab på nettet

Metal er på Facebook. Du finder os her:

https://www.facebook.com/MetalTechCollege/

 

 

Tech together - et bedre studiemiljø

Den 26. og 27. september 2018 afholdt vi Tech together for skolens grundforløbs- og skolepraktikelever. Det mundede ud i en række nye ideer til et endnu bedre studiemiljø. På techcollege.dk/techtogether kan du løbende følge med i, hvor langt vi er med at udføre de forskellige ideer.  

Fester

TECHCOLLEGE har et festudvalg med 20-30 elever på tværs af alle uddannelser. Vi holder fest minimum to gange om året holder vi en stor fælles fest for elever på hele skolen. 

Hold øje med næste TECHCOLLEGE-fest på facebook. Søg efter "Arrangementer på TECHCOLLEGE".

 

 

Hverdagen på uddannelsen

På EUX-uddannelsen lærer du både med hænderne og hovedet. Praksis og teori smelter sammen i en tværfaglig hverdag, der aldrig bliver kedelig. Det sker bl.a. i forskellige former for teknologi-undervisning, som alle EUX-elever har.

Studievejlederen Poul fortæller om dagligdagen på EUX på TECHCOLLEGE.

 

 

 

Tilmeld dig en uddannelse

Du kan nå det endnu! Vi starter næste gang den 12. august

EUX • Håndværk & Gymnasiefag

Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder.

EUX-tømrer vandt DM i Skills

Jesper vil gerne have mulighed for at læse videre engang

Seneste nyt

Elever fra 8.-10. klasse er i disse dage på sommerskole på TECHCOLLEGE