Søg

Rejs og lær som nyudlært

Som nyudlært svend kan du blandt andet deltage i:

 

Ulønnet praktikophold i Europa

Som noget nyt har skolen nu mulighed for at sende nyuddannede inden for erhvervsuddannelserne ud på et ulønnet praktikophold i f.eks. 3-12 uger i en godkendt virksomhed i Europa (primært EU) inden for de første 12 måneder efter svendeprøven. Ideen er at give nyudlærte mulighed for at få fodfæste på arbejdsmarkedet ved at få det første job som svend ind på CV’et.

Selvom praktikken er ulønnet, og du ikke er dækket af en dansk overenskomst, kan det alligevel være en god investering i din fremtid. Erasmus+ programmet kan yde støtte til selve rejsen og opholdet. Skolens internationale koordinator står for papirarbejdet i forbindelse med det begrænsede antal pladser, der er tildelt hver afdeling.

 

Nordiske, europæiske og verdensmesterskaber

Inden for visse håndværksfag kan nyuddannede også deltage i denne slags konkurrencer. Det er ofte din alder og ikke om du er under uddannelse eller ej, der er afgørende for deltagelsen. Tjek hos faglærerne på din afdeling hvad de præcise deltagerbetingelser er, hvis du er interesseret at kæmpe for det ypperste inden for dit fag.

Start på TECHCOLLEGE den 20. januar

Se hvilke uddannelser, du kan søge ind på

Åbent Hus

Besøg alle vores uddannelser den 16. november kl. 10-13

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring, kompetence og en oplevelse for livet

Elever fra Food træner til DM i Skills

Cater, Smørrebrødsjomfru, kok og tjenere skal til DM i Skills 16