Søg
Om medieuddannelserne på TECHCOLLEGE

Medieafdelingen er fuld af kreativitet og fagnørderi. Her er omdrejningspunkterne farver, grafik, tryk/print, medier, animation og programmering. Vi uddanner mediegrafikere, digitale integratorer, grafisk teknikere og web-integratorer. Vores uddannelser er alle erhvervsuddannelser som hører under hovedområdet ”Teknologi, byggeri og transport”. Vil du læse vores lokale undervisningsplaner, har vi beskrevet det hele på elevplan.dk.

Vi tilbyder også efteruddannelseskurser til både fagfolk og private. Udvalget er bredt; hos os kan du lære om alt fra avanceret fotografering, billed- og videoredigering, illustration, grafisk design, layout, digitaltryk og print, workflow, webdesign og programmering.

Livet på afdelingen

På afdelingen dyrker vi et kreativt studiemiljø med tværfaglige projekter. Eleverne fra de forskellige uddannelser arbejder jævnligt sammen. Vi går op i at der er plads til alle og til forskellighed. Her er der både ”nørdehuler” hvor der bliver kodet intenst, og der er farvestrålende lokaler fyldt med grafik. Detaljer er altid vigtige, og den faglige stolthed insisterer vi på. Derfor deltager vi bl.a. også i faglige konkurrencer – det er altid sjovt og udfordrende.

Media samarbejder med bl.a. Roland Academy, og det betyder at vi altid har den nyeste viden og topprofessionelle maskiner inden for digitalt storformatprint, digitaltryk og grafisk produktion generelt. Ud over Roland bruger vi fabrikater som Rank Xerox og Adobe Creative Suite. Vi arbejder på både Macs og pc’er.

Vi er en del af TECHCOLLEGE 

Medieafdelingen er en del af TECHCOLLEGE, som blev etableret for over 200 år siden og er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Skolen har afdelinger på seks adresser i Aalborg, to i Nørresundby og én i Hobro, heriblandt et praktikcenter og et teknisk gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag

Vil du vide mere om medieuddannelserne?

Vil du vide mere om afdelingen, er du altid velkommen til at kontakte:

Vejleder

profileimage
Hanne Enggaard
Uddannelses- og erhvervsvejleder
Studie- og infocenter
+45 7250 5230
+45 2526 6230
Elektronik og svagstrøm
Elektriker
Automatik og proces
Industrioperatør
Digital media
Mediegrafiker
Webudvikler
Grafisk tekniker
It, web og medier
Data og kommunikation
It-supporter

 

 

Tilmeld dig en uddannelse

Du kan nå det endnu! Vi starter næste gang den 12. august

Grafisk design, foto eller web?

Efteruddan dig på Media

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring, kompetence og en oplevelse for livet

  1. Øster Uttrup Vej