Søg

Digital media

Hvis du brænder for at arbejde kreativt med visuel kommunikation i avancerede pc-programmer, er digital media-uddannelsen lige noget for dig. Her kommer du i dybden med det tekniske håndværk der ligger i at få lyd, video, animation, grafik og tekst til at spille sammen.

Programmering, 2D- og 3D-grafik, video m.m.

På digital media-uddannelsen lærer du fx at opbygge omfattende, professionelle hjemmesider og undervisningsprogrammer, modellere og animere i 2D og 3D og producere grafik, lyd og video - fx til brug på nettet, i reklamefilm eller musikvideoer.

Hvis du drømmer om en karriere i reklamebranchen, spilindustrien eller på et webbureau, så kan dette være vejen frem for dig.

Adgangsbegrænsning

For at begynde på uddannelsen skal du have en læreplads i en virksomhed eller en kvotepladsFor at kunne fuldføre uddannelsen skal du have en læreplads i en virksomhed. Digital media har ingen mulighed for skolepraktik. 

Her kan du læse, hvorfor Brian Rødbro Pedersen valgte digital media-uddannelsen:

Brian, elev på Media College, har valgt digital media fordi han gerne vil arbejde med animation - måske til spil 

Jeg vil animere mine egne tegninger

– Jeg har altid været fascineret af animation, altid tegnet. Jeg vil gerne arbejde med animation i bred forstand eller måske lave karakteranimationer til spil. Det har jeg villet, siden jeg var 13-14 år. Drømmeuddannelsen var animationsskolen i Viborg, men det koster 3-400.000 kroner. Så faldt jeg over TECHCOLLEGE på nettet.

Optagelsessamtalen er ikke farlig. Jeg viste mine ting. Jeg tog lidt af hvert med af mine tegninger i forskellige stilarter. Så taler man om, hvorfor man gerne vil gå på uddannelsen. Jeg talte med et par af de lærere, jeg har i dag. Det var faktisk rart at få ansigt på. Det fede ved uddannelsen er, at jeg får lov til at tegne og animere, som jeg har drømt om. Jeg vil animere mine egne tegninger.

Jeg kendte ikke programmerne på forhånd, så man kan godt starte uden forhåndskendskab. Nu her på grundforløbet er vi i gang med Adobe-pakken. Mit hold varierer fra über-kreative til über-nørdede mennesker. Det er ikke alle, der kan tegne.

Når jeg er færdig, kunne jeg rigtig godt tænke mig at arbejde ved et lille spilfirma som modelanimator eller noget i den boldgade. Jeg vil gerne søge læreplads i England, for der er ikke mange i Danmark. Men hvis jeg kan finde en i Danmark, tager jeg den. Det kunne også være fedt at være i udlandet!

 

Start på TECHCOLLEGE den 20. januar

Se hvilke uddannelser, du kan søge ind på

Åbent Hus

Besøg alle vores uddannelser den 16. november kl. 10-13

Grafisk design, foto eller web?

Efteruddan dig på Media

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring, kompetence og en oplevelse for livet