Søg

Læreplads og skolepraktik

I løbet af dit grundforløb skal du finde en virksomhed, som vil tage dig i lære på dit hovedforløb. Praktikpladskonsulenten kan støtte dig i at finde en virksomhed, men det er dit eget ansvar at finde en læreplads. Brug dit netværk, spørg omkring, mød op i virksomheder og send ansøgninger. Så lykkes det for de fleste.

Få gode råd om at skrive ansøgninger her.

Læs regler om forskellige typer praktikaftaler her

Skolepraktik
Finder du ikke en læreplads, inden du skal bruge en for at kunne fortsætte på hovedforløbet, kan du få en plads i skolepraktik som mediegrafiker på TECHCOLLEGE Praktikcenter på Teglværket 2, 9400 Nørresundby.

De opgaver vi løser i Praktikcenteret ligner dem i en hvilken som helst anden grafisk virksomhed. Man kan folde sin kreativitet ud med opsætning af magasiner, plakater og foldere, dykke ned i webuniverset og fremstille hjemmesider, tage sig af rentegning og behandling af billeder samt klargøre filer til tryk og web.

Det er vigtigt at understrege at alle opgaver vi løser skal bruges – og ikke bare er fiktive opgaver.

Vi løser grafiske designopgaver for en lang række non-profit-foreninger, interesseorganisationer og privatpersoner samt skolens interne brug af grafiske arbejdsopgaver.

Praktikpladskonsulenten og skolepraktikinstruktørerne har et godt samarbejde med mange af landsdelens virksomheder og finder på den måde hurtigt pladser til praktikcenterets elever. Praktikcenteret optager elever, som har bestået grundforløbet (GF2) på mediegrafikeruddannelsen. 

 

Læs mere om Praktikcenteret

Se alle ansatte i Praktikcenteret

Husk, at det også er en mulighed at tage i praktik i udlandet. Læs mere under Rejs og lær i menuen.


 Some description

 

profileimage
Jan Halskov Rasmussen
Afdelingsleder
Praktikcenter
+45 2526 6124
TECHCOLLEGE
profileimage
Paul Archard Heide
+45 7250 6474
+45 7250 6474

Tilmeld dig en uddannelse

Vi starter næste gang den 12. august

Grafisk design, foto eller web?

Efteruddan dig på Media

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring, kompetence og en oplevelse for livet