Søg

Webudvikler

Webudvikleruddannelsen er en kort erhvervsuddannelse på maks. 2 år og 3 måneder.

Vil du gerne have et arbejde i it-branchen og arbejde med eksempelvis vedligeholdelse af webshops, CMS-software og decideret hjemmesidedesign, så er denne uddannelse lige noget for dig.  

Du starter fra bunden med den grundlæggende HTML / CSS / JavaScript, som er de mest basale teknologier, der ligger bag internettet. Du får en basal og grundig viden om internettets opbygning og virkemåde, og udfordres i at udvide dine egne kompetencer i en branche, der udvikler sig dag for dag.

Vi arbejder med animation, video, billeder og databaser. Du får en grundlæggende forståelse for de kodesprog, der anvendes i dag, og lidt af det der kommer i morgen. For at blive en god webudvikler bør du have en naturlig interessere for it og teknik, samt en god forståelse for design og brugerflader, herunder brugeroplevelser og brugerflader i en verden af devices.

Du får en god forståelse for de mekanismer, teknologier og tendenser der findes, så du effektivt kan implementere løsninger i eksisterende såvel som nye websites.

Du gennemfører hele webudvikleruddannelsen uden at have en læreplads.

 

Tilmeld dig en uddannelse

Har du fortrudt, at du ikke søgte ind til august, så se her!

Grafisk design, foto eller web?

Efteruddan dig på Media

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring, kompetence og en oplevelse for livet