Søg
Om metalafdelingen

Metal-afdelingen uddanner smede, industriteknikere, teknisk designere, CNC-teknikere og produktører til den moderne metalindustri. Vores uddannelser er alle erhvervsuddannelser som hører under hovedområdet ”Teknologi, byggeri og transport”. En særlig hybriduddannelse er EUX-linjen, som kombinerer en håndværksuddannelse med gymnasiefag. Vil du læse vores lokale undervisningsplaner, har vi beskrevet det hele på elevplan.dk.

Vi tilbyder også relevante efter- og videreuddannelseskurser til fagfolk. Udvalget er bredt, for vi råder over nogle af landets dygtigste faglærere og har samtidig værktøj, maskiner og udstyr af høj kaliber. Hos os kan du få individuelt tilpasset undervisning i åbent værksted inden for smedeteknik, svejsning, CAD, CAM, CNC, konventionel drejning og fræsning, måleteknik, tegningsforståelse, certificering, kvalitet m.m.

Vi tilbyder også en modulopbygget uddannelse til National svejsekoordinator.

God stemning og en fri tone på Metal 

Her på skolen hersker der en god stemning og en fri tone mellem elever og lærere. På metalafdelingen er der plads til alle – og alle lærer at begå sig i et værksted og agere som man gør på en moderne arbejdsplads. Vores bygning er fra 2000 og ligger i Aalborg Øst. Her er lys og luft og rart at være. Eleverne lærer at betjene vores højteknologiske maskiner og værktøj som matcher den hverdag eleverne møder i branchen. Ekstra engagerede og dygtige elever deltager ofte i DM i Skills, godt bakket op af deres mestre, lærere og kammerater.

Metal hører til TECHCOLLEGE 

Metalafdelingen er en del af TECHCOLLEGE, som blev etableret for over 200 år siden og er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Skolen har afdelinger på seks adresser i Aalborg, to i Nørresundby og én i Hobro, heriblandt et praktikcenter og et teknisk gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag

Få mere at vide om uddannelserne på Metal 

Vil du vide mere om Metal, er du altid velkommen til at kontakte:

profileimage
Flemming Klitgaard
Uddannelses- og erhvervsvejleder
+45 7250 5282
+45 2526 6282
profileimage
Jesper Frydkjær Pedersen
Uddannelsesleder
Metal
Videnscenter
+45 2526 6412

Start på TECHCOLLEGE den 20. januar

Se hvilke uddannelser, du kan søge ind på

Åbent Hus

Besøg alle vores uddannelser den 16. november kl. 10-13

ML-Prisen 2017 til to fra TECHCOLLEGE

Joakim og Lærke modtog den prestigefyldte ML-Pris

Industritekniker i Vietnam

Jeppe tog noget af sin praktik i Vietnam - og fik god hjælp af skolen