Søg

Industritekniker

Vi uddanner Danmarks bedste industriteknikere

Jeppe vandt DM i Skills 2017 for industriteknikere

Jeppe Hermann vandt danmarksmesterskabet for industriteknikerelever: DM i Skills 2017. 

Uddannelsen i industriteknik er den moderne uddannelse til maskinarbejder. Mange maskiner og anlæg er computerstyrede, så du skal ikke bare være god til at bruge dine hænder – du skal også have lysten og evnerne til at programmere. Det lærer vi dig.

Tilmeld dig via optagelse.dk

undefined

 

undefined

Som industritekniker skal du være teknisk altmuligmand. Det vil sige, at du både skal kunne installere og reparere de forskellige typer maskiner på store industrivirksomheder. Det kan være alt fra kraner til skibsmotorer eller computerstyrede produktionsanlæg i metal- og plastindustrien.

Industritekniker-uddannelsen kan også tages som en EUX, hvis du vil kombinere din erhvervsuddannelse med en studentereksamen. Så har du mulighed for at tage en videregående uddannelse senere. EUX-uddannelsen varer lidt længere end den almindelige uddannelse. Læs mere om EUX her! 

Industritekniker CNC 

Rasmus vandt DM i Skills 2014 som Danmarks bedste industritekniker.

Her kan du læse, hvorfor Peter Bech Pedersen er i lære som industritekniker:

Some description

Man kan lave stort set alt i det her fag

– Jeg kan godt lide, at man har mulighed for at lave stort set alt i det her fag. Man kan fx lave en motor, som vi gør her på hovedforløb 3. Industriteknikere er med inde over alt, der er mekanisk.
Alt, hvad der er bevægelige dele i. Og vi arbejder med 1/100 af en millimeter. Helikoptere, alufælge til en Webergrill, pumper. Kun fantasien sætter grænsen. Tit ved man ikke selv, hvad den lille del, man står og laver, skal bruges til, men den har en funktion et sted.

Jeg er stor fan af CNC. Jeg har programmeret hjemmesider, siden jeg var helt lille. Ude i virksomheden står jeg ved maskinerne hele dagen – så kan jeg sidde ved computeren, når jeg kommer hjem. På skolen arbejder vi meget ved computer, fordi vi skal lære tingene.

Når jeg er færdig, vil jeg gerne arbejde der, hvor jeg er nu. Jeg vil gerne arbejde med plastik. Det er et dejligt materiale at arbejde med, for man bliver ikke beskidt, og spånerne skærer ikke. Min læreplads er ved at udvide fra 2500 kvadratmeter til 4600, så jeg håber, jeg kan beholde min plads.

 

 

Start på TECHCOLLEGE den 20. januar

Se hvilke uddannelser, du kan søge ind på

Åbent Hus

Besøg alle vores uddannelser den 16. november kl. 10-13

ML-Prisen 2017 til to fra TECHCOLLEGE

Joakim og Lærke modtog den prestigefyldte ML-Pris

Industritekniker i Vietnam

Jeppe tog noget af sin praktik i Vietnam - og fik god hjælp af skolen