Søg

Rejs og lær som nyudlært

Som nyudlært svend kan du blandt andet deltage i:

 

Ulønnet praktikophold i Europa

Som noget nyt har skolen nu mulighed for at sende nyuddannede inden for erhvervsuddannelserne ud på et ulønnet praktikophold i f.eks. 3-12 uger i en godkendt virksomhed i Europa (primært EU) inden for de første 12 måneder efter svendeprøven. Ideen er at give nyudlærte mulighed for at få fodfæste på arbejdsmarkedet ved at få det første job som svend ind på CV’et.

Selvom praktikken er ulønnet, og du ikke er dækket af en dansk overenskomst, kan det alligevel være en god investering i din fremtid. Erasmus+ programmet kan yde støtte til selve rejsen og opholdet. Skolens internationale koordinator står for papirarbejdet i forbindelse med det begrænsede antal pladser, der er tildelt hver afdeling.

 

Nordiske, europæiske og verdensmesterskaber

Inden for visse håndværksfag kan nyuddannede også deltage i denne slags konkurrencer. Det er ofte din alder og ikke om du er under uddannelse eller ej, der er afgørende for deltagelsen. Tjek hos faglærerne på din afdeling hvad de præcise deltagerbetingelser er, hvis du er interesseret at kæmpe for det ypperste inden for dit fag.

Næste hold starter til januar

Tilmeld dig vores uddannelser

ML-Prisen 2017 til to fra TECHCOLLEGE

Joakim og Lærke modtog den prestigefyldte ML-Pris

Industritekniker i Vietnam

Jeppe tog noget af sin praktik i Vietnam - og fik god hjælp af skolen

Bliv en bedre svejser, fræser, drejer og...

Efteruddan dig på Metal