Søg

din
egen
vej

Om Style & Wellness

Style & Wellness er en verden af trends, stil, skønhed og velvære – af den professionelle slags. Vi uddanner kosmetikere og frisører. Vores uddannelser er statsanerkendte erhvervsuddannelser, og de hører under hovedområdet ”Omsorg, sundhed og pædagogik”. Vores undervisningsplaner kan ses på elevplan.dk.

Har du lyst til at være kunde hos vores elever, kan du bestille kosmetiske behandlinger, klip, farve og meget mere til favorable priser.

 

Skolen er udrustet som moderne frisørsaloner og skønhedsklinikker

Style & Wellness råder over en ny og topmoderne skolebygning beliggende på Rørdalsvej 10 i Aalborg (sammen med Dental-afdelingen). Vores skole er udstyret som moderne frisørsaloner og skønhedsklinikker med bl.a. spa og manicurelokale. Det betyder, at eleverne kan øve sig i omgivelser, der matcher branchens virkelighed. Samtidig gør vores faglærere meget ud af at holde sig up to date med de nyeste internationale trends og tendenser.

Der er adgangsbegrænsning på frisøruddannelsen, og det kræver en indsats at finde en læreplads både inden for kosmetiker- og frisørfaget. Derfor er skolens elever målrettede og dedikerede. Det præger miljøet på skolen, hvor vi går meget op i vores fag, deltager i faglige konkurrencer og har et frivilligt træningshold for ekstra ambitiøse frisørelever.

En del af TECHCOLLEGE 

Style & Wellness-afdelingen er en del af TECHCOLLEGE, som blev etableret for over 200 år siden og er en af de største erhvervsskoler i Danmark. Skolen har afdelinger på seks adresser i Aalborg, to i Nørresundby og én i Hobro, heriblandt et praktikcenter og et teknisk gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag

Vil du vide mere om Style & Wellness?

Vil du vide mere om Style & Wellness, er du altid velkommen til at kontakte:

 

profileimage
Laura Ditte Jensen
Uddannelses- og erhvervsvejleder
FVU-/OBU-lærer
+45 7250 5949
+45 2526 6949
Tandklinikassistent
Kosmetiker
profileimage
Ulli Zita Elisabeth Parkner
Uddannelses- og erhvervsvejleder
+45 7250 5311
+45 2526 6311
Tandklinikassistent
Kosmetiker
Livsstil og sundhed
Frisør
profileimage
Susanne Kjærsgaard Petersen
Uddannelsessekretær
Office Team
+45 7250 5122

 

Se her, hvordan du tilmelder dig!

Start den 9. april

Book tid til frisør eller kosmetiker

Eleverne på Style & Wellness har altid brug for modeller at øve sig på

Danmarks bedste frisørelever

Rie vandt og Ditte blev nr. to ved DM i Skills 2015 - Se filmen!

Danmarks bedste kosmetiker

Søsser vandt DM i Skills 2015 - Se filmen!