Søg

Tømrer / byggemontagetekniker

Kan lide at arbejde med træ? Kan du lide at bygge noget, andre mennesker får glæde af?

På TECHCOLLEGE i Hobro kan du tage grundforløbet (GF2) til

Grundforløbet foregår på skolen i Hobro og varer 20  uger. Vi gør opmærksom på, at holdoprettelse kan være betinget af antallet af ansøgere.  

Hvis du kommer lige fra folkeskolen, starter du med 20 uger på Grundforløb 1. Det kan f.eks. være på fagretningen El, byggeri og energi - Hobro, der også findes her på TECHCOLLEGE i Hobro.

Byggemontagetekniker- eller Tømreruddannelsen 

Her lærer du om træets egenskaber og om hvordan man bearbejder det. Du lærer at lave arbejdstegninger, og du arbejder med at fremstille forskellige tømrersamlinger. Du kommer til at arbejde med en række spændende projekter, som du vælger i samråd med din lærer. Igennem arbejdet med dine projekter får du et godt kendskab til håndværktøj, arbejdsmetoder og forskellige maskiner. Som afslutning på dit grundforløb skal du lave et større projekt. Det kan fx være et legehus.

 

Som tømrerelev skal du også i praktik

Når du har gennemført grundforløbet er du klar til at fortsætte på hovedforløbet som tømrer, hvis du har en praktikplads. Det foregår nemlig både i praktik i en virksomhed og med skoleperioder på TECHCOLLEGE i Aalborg. TECHCOLLEGEs praktikcenter kan måske have dig i skolepraktik indtil du finder en praktikplads som tømrer. Læs mere under Læreplads og skolepraktik i menuen. Hvis du vil være byggemontagetekniker, skal du ikke i praktik på hovedforløbet. Så foregår al undervisningen på TECHCOLLEGE i Aalborg.

 

Læs også vores brochure om fagretninger og grundforløb på TECHCOLLEGE i Mariagerfjord. Den findes under Brochurer.
 

Overvejer du at læse videre? - så tage en EUX

Vil du gerne holde dine muligheder åbne, så du også kan læse videre, når du er færdig som tømrer? Så kan tage tømrer-EUX på TECHCOLLEGE.

Læs mere om Tømrer-EUX her, eller spørg en studievejleder.

 

 

Du kan stadig nå at starte til august

Se hvilke uddannelser, der er ledige pladser på

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring, kompetence og en oplevelse for livet

Vi har et praktikcenter

Nogle fag tilbyder skolepraktik mens du leder efter en praktikplads

Seneste nyt

Erhvervsuddannelse og elitesport i skøn forening

  1. Mariagerfjord