Søg
El- og datauddannelserne på TECHCOLLEGE

På afdelingen for el og data uddanner industrioperatører, automatikteknikere, datateknikere, frontline pc-supportere og elektrikere med mange forskellige specialeretninger. Vores uddannelser er erhvervsuddannelser, og de hører under hovedområdet ”Teknologi, byggeri og transport”. Flere af uddannelserne kan også tages som EUX, der giver flere muligheder. Så kombineres håndværksuddannelsen nemlig med gymnasiefag, og du får både svendebrev og studiekompetencer til at starte på en videregående uddannelse. Vil du læse vores lokale undervisningsplaner, har vi beskrevet det hele på elevplan.dk.

Vi tilbyder også efteruddannelseskurser for fagfolk. Udvalget er bredt; hos os kan du lære om alt fra fejlfinding på automatiske maskiner, PLC, pneumatik, motorer og robotprogrammering til el og intelligente installationer, LED, vedvarende energi, netværk (Cisco CCNP), højniveauprogrammering, Arduino boards m.m.

Et studiemiljø med mange uddannelser

Afdelingen deler adresse med flere andre afdelinger. Derfor er vores elever en del af et større studiemiljø med fx mediegrafikere, murere og HTX-elever. Vi har værksteder og it-lokaler med moderne teknisk udstyr, og vi har vores eget robotcenter. Vores stab af dedikerede faglærere underviser eleverne, så de er klar til hverdagen på arbejdsmarkedet. Vi gør meget for at sikre, at alle finder en god vej gennem hele deres uddannelse – og det gælder også udenlands; vi hjælper mange elever med at komme i praktik rundt omkring i hele verden.

Afdelingen er en del af TECHCOLLEGE 

Afdelingen for el og data er en del af Tech College som åbnede dørene for de første elever i 1805. Nu er vi en af de største erhvervsskoler i Danmark. Skolen har afdelinger på seks adresser i Aalborg, to i Nørresundby og én i Hobro, heriblandt et praktikcenter og et teknisk gymnasium. Alle afdelinger arbejder ud fra et fælles samlet strategigrundlag

Vil du vide mere om uddannelserne?

Vil du vide mere om afdelingen eller uddannelserne, er du altid velkommen til at kontakte:

Vejleder m.m.

profileimage
Hanne Enggaard
Uddannelses- og erhvervsvejleder
Studie- og infocenter
+45 7250 5230
+45 2526 6230
Elektronik og svagstrøm
Elektriker
Automatik og proces
Industrioperatør
Digital media
Mediegrafiker
Webudvikler
Grafisk tekniker
It, web og medier
Data og kommunikation
It-supporter

Uddannelsesleder

profileimage
Henrik Skallerup Andersen
Uddannelsesleder
Technology
Videnscenter
+45 7250 5263
+45 2526 6263
TECHCOLLEGE

 

Start til oktober

Søg ind nu og start til oktober!

LAN-party på Technology

Udklædte lærere, pizza, cola, over 80 elever og 26 timer - Se filmen!

Fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!

EUX • Håndværk & Gymnasiefag

Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder.