Søg

Hverdagen på skolen

Studiemiljø

Som elev på Technology er du en del af en større skole, nemlig hele TECHCOLLEGE, som er delt op på forskellige adresser. Det betyder også at du vil opleve at være med i spændende fælles arrangementer på tværs af uddannelser, både faglige og sociale.

Elevforum og elevråd

For at TECHCOLLEGE hele tiden kan være et godt sted at uddanne sig, er det vigtigt for lærerne og ledelsen at høre din mening. Derfor har skolen både et elevforum og elevråd, hvor du kan argumentere for nye tiltag eller ændringer, som du synes, skolen mangler.

Elevforum er et åbent forum, hvor alle elever, der har lyst, kan deltage. Forummet mødes ikke på faste tidspunkter. I stedet holdes der 2-3 temadage om året.

Læs om elevforum

Se elevforums vedtægter


Fællesskab på nettet

TECHCOLLEGE er på Facebook. Du finder os her:

https://www.facebook.com/techcollegeaalborg

  

 

Tech together - et bedre studiemiljø

Den 26. og 27. september 2018 afholdt vi Tech together for skolens grundforløbs- og skolepraktikelever. Det mundede ud i en række nye ideer til et endnu bedre studiemiljø. På techcollege.dk/techtogether kan du løbende følge med i, hvor langt vi er med at udføre de forskellige ideer.  

Fester

TECHCOLLEGE har et festudvalg med 20-30 elever på tværs af alle uddannelser. Vi holder fest minimum to gange om året holder vi en stor fælles fest for elever på hele skolen. 

Hold øje med næste TECHCOLLEGE-fest på facebook. Søg efter "Arrangementer på TECHCOLLEGE".

 

 

Solformørkelse på elektriker-uddannelsen

elever på elektriker uddannelsen måler solformørkelsen Tech College Aalborg 
Da der var solformørkelse over Danmark i 2015 greb en klasse elektrikere muligheden for at følge det i faget Belysning. Vejret var overskyet, så man kunne ikke se solen, men eleverne målte sollyset med både Sol O-metere og Lux-metere. Der var for mange skyer til at Sol O-meteret gav noget brugrbart resultat, men Lux-meteret viste tydeligt at lysmængden faldt i takt med at månen gled ind foran solen, og at lysmængden igen steg, da formørkelsen tog af. Så trods gråvejret kunne eleverne dokumentere at der faktisk var solformørkelse.

Lux-meter og Sol O-meter i brug for at måle solformørkelsen, elektriker, uddannelse, Tech College Aalborg
 

Start til oktober

Søg ind nu og start til oktober!

LAN-party på Technology

Udklædte lærere, pizza, cola, over 80 elever og 26 timer - Se filmen!

Fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!

EUX • Håndværk & Gymnasiefag

Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder.