Udhuse / legehuse / brændeskure til salg

Her på siden kan du orientere dig om, hvilke udhuse/skure/byggeprojekter der er til salg. 

Alle produkter er lavet af elever på TECHCOLLEGE. Produkterne er derfor bestemt af, hvilke projekter eleverne arbejder med i undervisningen, og man kan derfor ikke bestille varer. Vi kan heller ikke garantere, at alle produkterne er færdige, da det afhænger af, hvor meget eleverne når på grundforløbet. Desuden kan der være små fejl på produkterne, da de er produceret af elever, og er lavet i forbindelse med undervisning.

 

SOLGT! Der er ikke flere legehuse til salg i denne omgang. 

Hold øje med denne side eller facebooksiden, hvis du vil vide det, når der kommer nye tømrerprojekter til salg :) 

Husene står uden for tømrerhallen på Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg. Der er numre på husene, og vi opfordrer til, at du kører forbi og ser, hvilket nummer du gerne vil have. 

Vil du købe et hus?

Send følgende oplysninger til Camilla Pehrson på capf@techcollege.dk

  1. Hvilket husnummer du ønsker at købe (der står numre på husene)
  2. Dit fulde navn
  3. Dit telefonnummer
  4. Din mailadresse

Så får du en mail fra TECHCOLLEGE, hvis huset er reserveret til dig. I mailen beder vi dig også om at overføre pengene via MobilePay nummer: 179833 – her skal du mærke betalingen med dit navn samt husnummeret.
Hvis du stadig har brug for en faktura, må du gerne skrive det i mailen til Camilla Pehrson.

Når vi har modtaget pengene, sender vi dig en mail med bekræftelse og beder dig om at hente huset. 

Huse skal afhentes senest 14 dage efter betaling. Afhentningen foregår på skolen onsdage fra kl. 10.00 til 15.00 eller fredage fra kl. 8.00 til 12.00.

Vi har ingen transportaftale, så du skal selv få styr på afhentning/levering af huset. Du skal have en lastbil med kran så huset kan blive læsset på bilen.