TECHCOLLEGE var vært for Planteløftet

 

Tirsdag 23. maj var vi her på TECHCOLLEGE vært for Planteløftet; en fagdag for over 160 madprofessionelle, der kunne tænke sig at blive klogere på, hvordan lokale økologiske planter kan indgå i og udgøre en endnu større del af madproduktionen.

Blandt gæsterne var der både fagfolk fra de nordjyske restauranter og køkkener og - selvfølgelig - lærlinge fra samme, der både kunne netværke med hinanden, men også møde virksomheder, der arbejder med nye eller anderledes måder at bruge råvarer på.

Dagen startede nemlig med minimessen Mød og Nyd, hvor nogle af landets bedste økologiske producenter var med for at fortælle om deres produkter og inspirere til nye samarbejder på tværs af planteriget.

Og så var der selvfølgelig ‘kødet’ på dagen; de forskellige workshops, hvor gæsterne kunne blive klogere på alt fra maskmel og bælgfrugter til grøntsagsfond og, ja, selv den traditionelle kartoffel. Gæsterne kunne vælge tre af i alt 18 workshops, så der var noget for … nåh ja, enhver smag.

Se et galleri med billeder fra lidt af dagen herunder.

Du kan læse mere om Planteløftet her.

 

Seneste nyheder

Der er mange veje i dyrepasserfaget – Julius valgte en af de mest oversete

26-05-2025

Topkarakterer, stærk faglighed – og nu direkte til Ruths Hotel

15-05-2025

De første i Danmark: Iben og Ida har bestået svendeprøven som EUX-kosmetikere

13-05-2025

Da Iben Joreid Andersen og Ida Strandet Hedemann begyndte på kosmetikeruddannelsen, vidste de ikke, at de ville komme til at skrive danmarkshistorie...

Vis flere