Fernisering på Hovedbiblioteket

 
Et billede

Fredag formiddag havde 10 elever fra TECHCOLLEGE’s Media-afdeling fernisering på resultatet af det fire uger lange projekt, de har været i gang med i samarbejde med elever fra Friesland College i Holland.

undefined

I projektet blev eleverne blandet sammen og skulle i grupper udforme en børnebog med udgangspunkt i den hollandske kunstner M. C. Elscher, der er kendt for sine optiske illusioner og symmetriske mønstre.

undefined

De danske elever var først 14 dage i Holland, hvor projektet begyndte med gruppeinddeling og så videre.

De sidste 14 dage er foregået i Danmark, hvor eleverne har haft utroligt travlt med at få alt færdiggjort og klar til fredag.

Selve ferniseringen var nemlig kulminationen på projektet og fandt sted på Hovedbiblioteket i Aalborg i det såkaldte ’Glashjørnet’.

undefined

Her præsenterede eleverne deres færdige produkter, der udover selve børnebøgerne også bestod af forskelligt merchandise, der hang sammen med deres respektive bøger. De fortalte om deres tanker og idéer bag bøgerne og andre produkter, lige fra valg af tegnestil til papirtype, historievalg og så videre.

Alt i alt et godt indblik i, hvad eleverne har brugt de fire uger på.

undefined

Herefter kunne de fremmødte gå rundt og bladre i bøgerne og se det forskellige merchandise, ligesom de kunne blive klogere på selve arbejdet med at udarbejde materialet. Her stod eleverne selvfølgelig klar til at besvare de spørgsmål, der kom om alle processer i projektarbejdet.

undefined

undefined

undefined


Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere