Siri var med til at tage bronze ved VM

 

Hun er ikke engang udlært endnu - det bliver hun efter planen til sommer - men alligevel har Siri Lakmann Pedersen været med til at vinde bronze ved VM for bagerlandshold.

- Det er mega fedt. VM er jo det største, man kan opnå inden for branchen, så at være med til at slå mange af de store nationer, det er helt vildt. Undervejs havde vi en idé om, at det gik okay, for vi holdt de planer, vi havde øvet hjemmefra. Men jeg troede ærlig talt stadig ikke på, at vi kunne få en podieplads, lyder det fra landsholdsbageren, der til daglig er i lære hos Haals Bageri i Gistrup.

Som den yngste deltager overhovedet ved VM kunne man måske godt tro, at hun ville føle sig en smule intimideret af de erfarne bagere fra hele verden, men blandt andet to deltagelser ved DM i Skills har givet hende masser af konkurrenceerfaring.

- Jeg kunne da godt mærke forskel på vores erfaring, da vi startede med at træne, men under konkurrencen tænkte jeg ikke over det. Men nu har jeg vist også været med til nok konkurrencer for de næste par år, fortæller Siri Lakmann Pedersen.

Det var første gang nogensinde, at Danmark kom på podiet ved VM. Hvilket jo kun gør bedriften endnu mere imponerende.

Læs mere på bagerlandsholdets hjemmeside lige her.


Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere