Nordjysk mesterskab for ernæringsassistentlærlinge

 

EUC Nord lagde torsdag lokaler til første udgave af et nyt initiativ blandt de erhvervsskoler i Nordjylland, der tilbyder ernæringsassistentuddannelsen: et nordjysk mesterskab i selvsamme uddannelse!

TECHCOLLEGE var repræsenteret af Birgitte Eriksen, der er i lære hos Nordjysk Mad I/S, og Nikoline Jørgensen, der er i lære på Horne Efterskole, der - selvom de begge står over for en snarlig svendeprøve - ikke kunne sige nej til muligheden for at prøve sig selv af mod regionens andre dygtige ernæringsassistentlærlinge.

Temaet for denne første udgave var ‘De nye kostråd & det gode håndværk’, og hver deltager havde først en time til at afveje råvarer og gøre klar, og derefter 2,5 time til at producere 6 portioner af en hovedret, en biret og et mellemmåltid til en selvvalgt målgruppe. Herefter skulle deres retter præsenteres, selvfølgelig med henvisning til de nye kostråd, for de tre dommere.

Selvom det desværre ikke blev til en sejr til de TECHCOLLEGEs repræsentanter, forlyder det, at det for både Birgitte og Nikoline gik efter planen og at det i det hele taget bare har været en rigtig god oplevelse.

Den har da i hvert fald været så god, at vi glæder os til - og satser på at komme stærkt tilbage til - næste års udgave, der efter planen skal afholdes hos HEG.

Og så skal der selvfølgelig lyde et stort tillykke til Line Jensen fra EUC Nord, Mette Christensen fra HEG og Louise Thøgersen fra EUC Nord for de tre øverste placeringer.
Tak til EUC Nord for venlig udlån af billeder fra arrangementet.

 

 

Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere