”Jeg vil gerne være den, der gør oplevelsen ekstra god”
Cecilie Sennenvald forfølger sin passion for at yde værtsskab som receptionist-elev på Techcollege – og hun er allerede godt på vej mod toppen.
Vi lyver ikke, når vi siger, at vi uddanner nogle ret dygtige gastronomer her på TECHCOLLEGE. Det blev bevist endnu en gang ved den europæiske kokkekonkurrence Bocuse d’Or Europe 2022. Her røg guldmedaljen nemlig til Danmark. Med til at sikre sejren var vores tidligere gastronomelev Elisabeth Madsen, der som commis assisterede køkkenchef Brian Mark Hansen.
Se billeder af de flotte retter og læs mere om sejren og konkurrencen i artiklerne fra TV 2 og Migogaalborg.
Cecilie Sennenvald forfølger sin passion for at yde værtsskab som receptionist-elev på Techcollege – og hun er allerede godt på vej mod toppen.
Allerede som HTX-elev vidste Rasmus Kragh, at han ville arbejde med teknologi, der kunne flyve. I dag, knap et år efter han blev student, driver han sin egen dronevirksomhed...