”Jeg vil gerne være den, der gør oplevelsen ekstra god”
Cecilie Sennenvald forfølger sin passion for at yde værtsskab som receptionist-elev på Techcollege – og hun er allerede godt på vej mod toppen.
Der var klapsalver, grin og rosende ord, da der i dag blev afholdt reception for de nyuddannede gastronom- og tjenersvende. Beviser og gaver blev uddelt, og flere elever havde udmærket sig ved høje karakterer, flid og godt kammeratskab. En af dem var Per Poulsen Tougaard, tjener ved Comwell Hvide Hus, som bl.a. fik overrakt en flot sølvmedalje for sit høje karaktergennemsnit til svendeprøven. Per har gennem sin uddannelse gjort sig bemærket for sin store faglighed og har også deltaget i DM i Skills hele 2 gange.
Det er dog ikke kun titlen som svend Per kunne glæde sig over i dag, da han også netop er optaget på det danske tjenerlandshold. Her skal han træne i tjenerfagets discipliner sammen med de dygtigste i branchen de næste par år. Det har været en travl periode for den ambitiøse tjenerspirer, der både skulle koncentrere sig om svendeprøve, men også deltage i optaget til landsholdet. Men i dag kunne Per sænke skuldrene og fejre de flotte resultater, og senere skal han fejres af sine kolleger på Comwell Hvide Hus. Hvad Per skal efter endt uddannelse, må tiden vise:
”Nu er jeg ved Comwell Hvide Hus året ud, og så må vi se”, siger Per og slår ud med armene. Nu handler det bare om at blive dygtigere, og mon ikke om der bliver rift om Per i fremtiden.
Cecilie Sennenvald forfølger sin passion for at yde værtsskab som receptionist-elev på Techcollege – og hun er allerede godt på vej mod toppen.
Allerede som HTX-elev vidste Rasmus Kragh, at han ville arbejde med teknologi, der kunne flyve. I dag, knap et år efter han blev student, driver han sin egen dronevirksomhed...