Skoleoplæring for bygningsmaler

Skoleoplæring på TECHCOLLEGE

TECHCOLLEGEs skoleoplæring for bygningsmaler-uddannelsen ligger på Øster Fælledvej 11, 9400 Nørresundby. Her går 10-20 malerlærlinge og arbejder, og der er både opgaver i huset og andre steder. Vi har haft et stort projekt med at male et mur-maleri på havnen i Nørresundby, ligesom vi renoverer lokaler på vores kollegium eller rundt omkring på skolen. Andre gange maler vi en spejderhytte eller andet for frivillige organisationer.  Vi maler også en del for medarbejdere på TECHCOLLEGE, det kan være køkkenlåger, borde og stole.

Den daglige arbejdstid er kl. 7.00 til 15.00, og arbejdet foregår som på et hvilket som helst andet værksted. Skoleoplæringsinstruktøren er din mester, og han tilrettelægger arbejdet og fordeler opgaverne mellem eleverne. Afhængig af opgaverne den konkrete dag arbejder du sammen med andre eller alene. Præcis som på et hvilket som helst andet værksted.

Virksomhedskonsulenten og instruktørerne har et godt samarbejde med mange af landsdelens mestre og finder på den måde hurtigt pladser til skoleoplæringens lærlinge. Skoleoplæringen optager elever, som har bestået grundforløbet (GF2) på maleruddannelsen. 

 

 

Kontakt

Tom Damsgaard
Skoleoplæringsinstruktør