Skoleoplæring for elektriker-, industrioperatør- og automatik- og procesuddannelsen

Skoleoplæring for elektriker-, industrioperatør- og automatik- og procesuddannelsen

TECHCOLLEGEs skoleoplæring for elektriker-, industritekniker og automatiktekniker-uddannelsen ligger på Teglværket 2. Her går der et svingende antal lærlinge. I øjeblikket omkring 50.

Elektrikerne:
Elektrikerlærlingene arbejder med forskellige el-installationsopgaver, fejlfinding og PLC. Ofte arbejder lærlingene også på større byggeprojekter på andre af TECHCOLLEGEs adresser. F.eks. på Øster Uttrup Vej hvor al belysning løbende bliver udskiftet med LED-belysning.

Automatikteknikerne:
Automatikteknikerlærlingene arbejder med forskellige opgaver, inden for opbygning af fejlfinding på automatiske anlæg samt ny opbygninger af produktionsanlæg i tæt samarbejde med de andre afdelinger på adressen. Vi planlægger arbejdet sammen med automatikfaglærerne på Øster Uttrup Vej, for at få mest mulig oplæring af vores lærlinge.

Industrioperatørerne:
Her har vi et stort samarbejde mellem TECHCOLLEGE, AMU-skolerne og vores oplæringscenter. Vi laver nogle opgaver som giver uddannelsen et løft for at se på dataopsamling, udvikle LEAN, samt at få et generelt overblik på både det tekniske samt den el-tekniske teori.

Dagligdagen:
Den daglige arbejdstid er kl. 7.15 til 15.15 (fredag kl. 7.15 - 12.15), og arbejdet foregår som på et hvilket som helst andet værksted. Skoleoplæringsinstruktøren er mester og tilrettelægger arbejdet og fordeler opgaverne mellem lærlingene. Oftest arbejder lærlingene sammen med andre og sidemandsoplæring er et udbredt princip i skoleoplæringen. Præcis som på et hvilket som helst andet værksted.

Virksomhedskonsulenten og skoleoplæringsinstruktørerne har et godt samarbejde med mange af landsdelens installatører og finder på den måde hurtigt pladser til skoleoplæringens lærlinge. Du kan blive optaget i skoleoplæringen, hvis du har bestået grundforløb 2. 

Kontakt

Henrik Møller Jakobsen
Skoleoplæringsinstruktør
Thomas Lund
Skoleoplæringsinstruktør
Thomas Klemmensen Givelgaard
Faglærer