Skoleoplæring for grafisk tekniker

TECHCOLLEGEs skoleoplæring for grafisk tekniker-uddannelsen ligger på Teglværket 2, 9400 Nørresundby. Her uddannes grafisk teknikere, som arbejder med en bred vifte af trykopgaver. Vi laver bl.a. bannere, cposter, wall stickers, klistermærker og diverse storformatopgaver. På digitalprintere laver vi bøger, foldere, flyers, visitkort og undervisningsmateriale til TECHCOLLEGEs forskellige uddannelser.

Den daglige arbejdstid ligger imellem 8.00 og 15.30, dog kun til kl. 13.00 om fredagen. Arbejdet foregår som på et hvilket som helst andet trykkeri. Instruktøren er din mester, som tilrettelægger arbejdet og fordeler opgaverne mellem lærlingene. Afhængig af opgavernes omfang arbejder du sammen med andre lærlinge eller alene. Præcis som på en almindelig arbejdsplads.

Skoleoplæring tilbydes grafisk tekniker-elever, som har gennemført grundforløb 2, men som ikke har fundet en læreplads.

Virksomhedskonsulenten og skoleoplæringsinstruktøren har et godt og tæt samarbejde med mange af Danmarks grafiske virksomheder og finder på den måde ofte pladser til skoleoplæringens lærlinge. Både i Nordjylland og i resten af landet.

 

Kontakt

Gabriele Ingeborg Schopfer
Skoleoplæringsinstruktør