Skoleoplæring for teknisk designer

Teknisk designer skolepraktik

TECHCOLLEGEs skoleoplæring for teknisk designer-uddannelsen ligger på Teglværket 2, 9400 Nørresundby. Her er til daglig op til 15 teknisk designer-elever fordelt på henholdsvis Industriel Produktion- og Bygge/Anlæg-specialerne.

I skoleoplæringen arbejder vi med at udvikle produktforslag og tilhørende dokumentation for skolen, skolens ansatte, foreninger og velgørende organisationer. Opgaverne kan være dokumentation til nybygning / tilbygning / ombygning af villaer, garager, pavilloner, redskabsskure og maskindele/komponenter mm.

Den daglige arbejdstid er kl. 7.00 til 15.00, og arbejdet foregår som på en hvilket som helst anden tegnestue/konstruktionsafdeling. Skoleoplæringsinstruktøren er din mester, og han tilrettelægger arbejdet og fordeler opgaverne mellem eleverne. Afhængig af opgaverne den konkrete dag arbejder du sammen med andre eller alene. Præcis som på en hvilket som helst anden tegnestue.

Virksomhedskonsulenten og skoleoplæringsinstruktøren har et godt samarbejde med mange af landsdelens virksomheder og finder på den måde hurtigt pladser til skoleoplæringens lærlinge. Skoleoplæringen optager lærlinge, som har bestået grundforløbet som teknisk designer.

Kontakt

Jørgen Verner Væver
Skoleoplæringsinstruktør