Nyheder

Fin pris til rengøringsafdelingen på TECHCOLLEGE

28-01-2020

Hvis rengøringspersonalet på TECHCOLLEGE går rundt med et lidt større smil i disse dage, så er det med god grund. De er nemlig blevet overrakt Rengøringsprisen 2019 af Hygiejnefokus. Prisen uddeles kun hvert andet år, og TECHCOLLEGE's rengøringsafdelingen har fået prisen på baggrund af en stærk uddannelsesindsats.

Direktørens første møde med DM i Skills

24-01-2020

TECHCOLLEGE fik ny direktør i august 2019 i skikkelse af Søren Samuelsen, og DM i Skills 2020 var dermed hans første møde med danmarksmesterskaberne i erhvervsuddannelser. Vi har klippet en lille video sammen, hvor Søren Samuelsen fortæller om oplevelsen, indtrykkende og opbakningen fra alle sider, krydret med lidt billeder fra selve arrangementet.

Skills er med til at udvikle eleverne

18-01-2020

DM i Skills er et kæmpe arrangement, og i tre dage er der i Bella Center et mylder af elever, trænere, dommere, undervisere, gæster, forældre og selvfølgelig også en masse stolte virksomheder, der er med for at støtte og følge deres elever.En af de virksomheder, der er til stede, er Hydratech Industries, der har Emil Stjernholm Tipsmark med i konkurrencen for industriteknikere.

Fem flotte guldmedaljer til TECHCOLLEGE

18-01-2020

Så har sidste dag ved DM i Skills fundet sin afslutning, vindere er blevet fundet og medaljer er blevet uddelt. Fem flotte guldmedaljer blev det til denne gang!

Anden dag ved DM i Skills er nu også vel overstået

17-01-2020

Lamperne er slukket, knivene er lagt, dørene lukket og sidste ord sagt. Altså, for i dag.Andendagen ved DM i Skills er slut, og det har - ganske som altid - været en begivenhedsrig en af slagsen. For nogle er konkurrencen slut, og for andre er den egentlig først gået i gang i dag.

Første dag til DM i Skills

16-01-2020

Første dag til DM i Skills er nu ved at gå på hæld. De fleste har lagt værktøjet eller redskaberne fra sig og lader nu op til i morgen, fredag, hvor det igen går løs. Du kan se lidt billeder af TECHCOLLLEGE's deltagere fra den første dag til DM i Skills samt et par stemningsbilleder.

Siri var med til at tage bronze ved VM

14-01-2020

Hun er ikke engang udlært endnu - det bliver hun efter planen til sommer - men alligevel har Siri Lakmann Pedersen været med til at vinde bronze ved VM for bagerlandshold. Men hun har da også erfaringer fra to optrædener ved DM i Skills.

Rekorddeltagelse ved DM i Skills

13-01-2020

Når DM i Skills 2020 officielt skydes i gang torsdag morgen, vil TECHCOLLEGE være repræsenteret i Bella Center af rekordmange elever. Hele 26 deltagere fordelt på 17 forskellige fag, for at være præcis, og så mange elever har TECHCOLLEGE aldrig før haft med ved DM i Skills.

TECHCOLLEGE's syv guldvindere ved DM i Skills 2019

Oplysningkampagne om fnat

13-01-2020

Den smitsomme og kløende hudsygdom fnat er en udfordring på mange uddannelsesinstitutioner i Danmark. Derfor har vi på TECHCOLLEGE igangsat en oplysningskampagne, der informerer både elever og medarbejdere om smittefare samt symptomer på sygdommen, så vi kan komme den til livs. Læs mere om fnat på sundhed.dk.

Rekordmange svende på autoafdelingen

20-12-2019

Torsdag 19. december var der svendeafslutning på autoafdelingen på TECHCOLLEGE. Det er der selvfølgelig med jævne mellemrum, men denne gang var alligevel lidt speciel.Hele 28 nye personvognsmekanikere og 8 lastvognsmekanikere kunne nemlig fejre, at de nu er udlært, og det er rekordmange.

Vis flere