Nyheder

En elev er smittet med Covid-19

17-09-2020

Her kan du holde dig opdateret med Covid-19-beredskabet på TECHCOLLEGE.

Kvinde og VVS'er - hvorfor ikke?

17-09-2020

Det ville være en skam at sige, at der er fyldt med kvinder på VVS-energiuddannelsen. Men de, der er der, har en klar opfordring: kom frisk, piger og kvinder!

Der hænger en lut på en gavl

08-09-2020

Malerelever fra TECHCOLLEGE Praktikcenter har endnu en gang været på stillads og hjulpet kunster Søren Elgaard med at føre et kunstværk fra skitse til murmal. Denne gang er motivet en stor lut med inspiration fra den lokale kirke i Vrå, hvor en gris netop spiller på lut. Men en kæmpe gris på en gavl ville alligevel være for meget, synes kunstneren...

Nyt pigenetværk er skudt i gang

31-08-2020

Skolens nye pigenetværk CURIOUS er nu for alvor en realitet. Seks engagerede piger fra både erhvervsuddannelserne og HTX var med til opstartsworkshoppen, hvor der blev delt erfaringer og snakket om styrken ved at være kvinde i et mandefag.

Mattias er Årets Lærling

31-08-2020

Mattias Pedersen, der netop er udlært smed ved Bladt Industries, er blevet årets lærling. Mandag eftermiddag modtog han prisen af Dansk Industri. Desuden modtog han et par flotte ord fra borgmesteren.

Den virtuelle snor er klippet

27-08-2020

Den virtuelle snor til det nye 3D-center på TECHCOLLEGE er nu klippet. Ved den officielle indvielse kunne gæsterne høre mere om de teknologiske muligheder, både ude i virksomhederne og under uddannelsen, inden de fik mulighed for at komme ind og se udstyret i aktion.

Pressemeddelelse: Fælles front for bedre uddannelse

26-08-2020

TECHCOLLEGE og UCN har taget et ekstra skridt mod et endnu stærkere samarbejde, der skal skabe sammenhæng i udddannelsessystemet og styrke de faglærtes muligheder for videreuddannelse og et kvalificeret studievalg.

Synspunkt: Hvem har - og tager - ansvar?

24-08-2020

Nordjyske Medier har i løbet af sommeren belyst problemet med mangel på lærepladser fra forskellige vinkler. Et vigtigt aspekt i debatten er de unges dannelse og parathed til arbejdsmarkedet - men hvor ligger ansvaret for det aspekt?

Et ret stort mini-fyr er indviet

21-08-2020

Praktikcenterelever fra flere forskellige uddannelser har samarbejdet om at bygge et ret stort mini-fyr i murerhallen i praktikcenteret. Det står nu færdig, og fredag var Murer-Kjeld Pedersen forbi for at indvie det cirka 7 meter høje fyr.

... og så kom Corona

20-08-2020

EUX-tømrereleven Jacob Slot var ikke engang faldet helt til i Norge under sin udlandspraktik, da corona ramte. Alligevel valgte han at blive i det kolde nord, for hvad skulle han lave derhjemme?

Vis flere