Nyheder

En god elevindsats betaler sig tifold igen

17-05-2022

Michael Batholomæussen er selv uddannet gastronom og datatekniker. Nu er han ansvarlig for datateknikerlærlingene hos Centrica Energy Trading, og indtil videre har det været en succes. Men han vil gerne endnu mere, og han har en klar holdning til, hvordan man får det bedste ud af at have lærlinge.

TECHCOLLEGE var vært ved FremKom-konference

16-05-2022

Mandag lagde flexhallen på Øster Uttrup Vej gulv til andet end tømrer-projekter. Her var TECHCOLLEGE nemlig vært for FremKom4 oplandskonference; en konference baseret på den nyligt udgivne FremKom4-rapport, men med fokus på Aalborg Kommune.

Elever tog med TECHCOLLEGE i biografen

12-05-2022

90 elever fik en gratis tur i biografen efter skoletid, hvor de så Doctor Strange 2. Idéen til biografturen opstod til Tech Challenge i august, hvor grundforløb 2-eleverne på grafisk tekniker-uddannelsen vandt 'Opfind et skolearrangement'-konkurrencen, og nu blev idéen altså endelig realiseret.

13U gav et mål og et netværk

09-05-2022

Nikolai Frederik Mejlholm forlod de vante og trygge rammer i København til fordel for Nordjylland kort inden corona gjorde det svært at skabe nye sociale relationer og finde et arbejde. Efter et 13U-forløb er han nu godt i gang med ernæringsassistentuddannelsen og har fået læreplads - begge dele lige her på TECHCOLLEGE.

SMVaalborgs uddelte legater til unge håndværkere

06-05-2022

Traditionen tro har SMVaalborg (det, der tidligere hed Aalborg Håndværkerforening) også i år uddelt legater til både elever og faglærte håndværkere, der på forskellig vis har repræsenteret sit fag på flotteste vis.

Elever er et kæmpe aktiv for My & Holger

04-05-2022

Elever er et kæmpe aktiv for My & Holger Frisørkæden My & Holger har altid mange elever. Det giver flere gevinster for de tre saloner. My & Holger ser også flere fordele ved at lave aftaler med eleverne ret tidligt i uddannelsen. Læs om My & Holgers tilgang til at tage elever her.

Elever fra TECHCOLLEGE fik mod på at arbejde i Afrika

02-05-2022

To traktormekanikerlærlinges beretning om deres praktikophold i Tanzania gav elever fra TECHCOLLEGE lyst til at tage til et udviklingsland med deres uddannelse.

TECHCOLLEGE tog tre guldmedaljer ved DM i Skills

30-04-2022

Så er det hele afgjort! De bedste af de bedste er blevet kåret, og her på TECHCOLLEGE er vi stolte af at kunne ønske tillykke til 3 vindere ved DM i Skills 2022.

Glædestårer og rutinefyldt besøg ved DM i Skills andendag

29-04-2022

DM i Skills anden dag bød blandt andet på rutinefyldt besøg hos industriteknikerne, mens dagen blev afsluttet med glædestårer og store omfavnelser, da der skulle findes finalister hos gastronomerne, tjenerne og receptionisterne.

DM i Skills 2022 - første dag vel overstået

28-04-2022

Som alle andre dage kom og gik 28. april 2022. Men den var alligevel ulig de fleste dage. Torsdagen var nemlig første (officielle) dag ved DM i Skills 2022, og det betød, at TECHCOLLEGEs 24 deltagere skulle i ilden.

Vis flere