Nyheder

Corona-restriktioner på TECHCOLLEGE

26-11-2020

Her kan du holde dig opdateret med Covid-19-beredskabet på TECHCOLLEGE.

Alle elever er velkomne fra fredag 20/11

19-11-2020

Restriktionerne for Nordjylland er blevet ophævet. Derfor er alle elever og kursister fra de syv berørte kommuner velkomne på TECHCOLLEGE (og skolehjemmet) fra fredag morgen. Vi ses!

23-årig konkurrence-menneske og forretningsmand

17-11-2020

Andreas vil være den bedste i sit fag, og han vil lære de sværeste teknikker. Han fik sit svendebrev fra frisøruddannelsen i august, og to dage senere blev han selvstændig frisør hos Theolix i Aalborg.

VIGTIGT: Almindelig undervisning fra mandag

06-11-2020

Opdateret fredag 6. november 15:35: Der er nu afklaring på en række områder vedrørende de skærpede restriktioner i syv nordjyske kommuner og hvad det får af betydning for undervisningen på TECHCOLLEGE.

Mundbind er påkrævet fra torsdag den 29/10

26-10-2020

Der er krav om mundbind på skolen fra torsdag 29/10. Køb og medbring dit eget mundbind - du kan også købe et på skolen, hvis du mister dit.

Mere ost på skemaet

26-10-2020

Hvordan bliver osten lavet? Hvorfor smager den, som den gør? I hvilken rækkefølge skal osten på ostefadet spises for at få den bedste smagsoplevelse? Sådan nogle spørgsmål skal tjenere kunne svare på, hvis det står til mejeriingeniør og ostenørd Emilie Daugbjerg Christensen, der derfor har udviklet et undervisningsforløb med det formål at give tjenerelever en bedre indsigt i ostens forunderlige verden.

TECHCOLLEGE Composite er blevet certificeret som GWO-kursusudbyder

23-10-2020

Kompositafdelingen på TECHCOLLEGE er blevet certificeret som udbyder af GWO-kurset i vindmøllevinge-reparation. Den nye certificering åbner op for et endnu større global marked i forhold til uddannelse af medarbejdere i vindindustrien.

Et æble om dagen...

22-10-2020

Elever fra TECHCOLLEGE og Aalborg Tekniske Gymnasium var en lærerig tur forbi Karsten Hansen, der blandt utallige æbletræer, frugtpresse og historiske anekdoter gjorde forsamlingen klogere på både de forskellige æblesorter, deres plads i historien og køkkenet, deres smagsnuancer og - selvfølgelig - podning af nye æbletræer.

Årets Læreplads 2020 er Polyteknik

09-10-2020

Titlen som Årets Læreplads 2020 gik til teknologivirksomheden Polyteknik i Østervrå. Det var industriteknikerlærlingen Charlotte Sig Christensen, som havde indstillet sin læreplads til den fornemme pris.

Kursister strømmer til nyt ajourføringsmodul for svejsekoordinatorer på TECHCOLLEGE

05-10-2020

På metal-afdelingen har man stor succes med et nyt ajourføringsmodul for svejsekoordinatorer. Ifølge uddannelseschef og uddannelseskonsulent handler kursus-succesen om et behov for at holde sig opdateret på de aktuelle svejsestandarder samt et godt ry som kursussted.

Vis flere