Elektriker

 

Denne side er særligt tilrettelagt for virksomheder, som har elektrikerlærlinge eller overvejer det.

Uddannelsens opbygning:

Virksomheden og lærlingen vælger moduler og disse skal være valgt senest 1 måned efter 1. hovedforløb. Normalt vælges modulerne ved indgåelse af uddannelsesaftalen.

På denne interaktive side ses modulerne i uddannelsen og sammenhængen mellem disse:
elektrikeruddannelsen.dk -> moduler

Dansk El-forbund har udviklet en lønberegner, som hedder Løngrisen.

Spørgsmål om løn- og ansættelsesmæssige vilkår henvises til organisationerne, som for elektrikeruddannelsens vedkommende er TEKNIQ / Dansk El-forbund.
Her kan du finde elektrikeroverenskomsten som også er den, der skal følges, såfremt virksomheden ikke har en overenskomst.

TEKNIQ har udgivet guiden ”Værd at vide om lærlinge på elområdet” der besvarer de oftest forekommende spørgsmål om administration af lærlinge.

Læs evt. også i ”Den store blå” – et komplet opslagsværk om uddannelsens opbygning, moduler m.m., lavet til dem som arbejder med elektrikeruddannelsen, enten som skuemester eller uddannelsesudvalgsmedlem og andre. Se mere om uddannelsens indhold i vores lokale undervisningsplan

Vejledningerne for uddannelsen giver mulighed for optimal planlægning af oplæringsperioder før og efter hver skoleperiode.

Godkendelse af virksomheder

Du er også altid velkommen til at ringe til virksomhedskonsulenten, hvis du har spørgsmål til uddannelsen, modulvalg og -udbud m.m.

 

Kontakt

Peter Fly
Virksomhedskonsulent
Elektriker
Automatik og procesuddannelsen