Søg

EUD10

Du kan tage 10. klasse på TECHCOLLEGE 

Aalborg Kommunes 10. klassecenter har en afdeling på Øster Uttrup Vej 1. Her kan du starte, hvis du har lyst til at tage en erhvervsuddannelse, når du er færdig med folkeskolen. 
 
I skoleåret 2016/2017 er der fire klasser. Lærerne er en blanding af folkeskolelærere og erhvervsskolelærere fra TECHCOLLEGE, SOSU Nord, Aalborg Handelsskole og AMU Nordjylland med flere.
 
Praktisk 10. klasse
Pointen med at tage 10. klasse på TECHCOLLEGE er selvfølgelig at du kan prøve nogle af vores uddannelser. Både dem der ligger på Øster Uttrup Vej, men også de andre afdelinger af erhvervsskoler i Aalborg kommune. Så EUD10 er både for dig, der vil være frisør, SOSU-assistent og lastbilchauffør.

Du prøver forskellige områder
Du kommer i brobygning to dage om ugen i 15 uger. Du vælger selv om det skal være på TECHCOLLEGE, Aalborg Handelsskole, AMU Nordjylland eller SOSU Nord. De 10 af ugerne kalder vi "primært forløb" og de næste fire uger kalder vi "sekundært forløb". Den sidste uge har et kort introforløb på to dage. Og så er der selvfølgelig en uges erhvervspraktik.
 
Læs mere
Du kan læse om EUD10 i Aalborg kommunes brochure. Her kan du også se hvilke boglige fag du skal have. Eller du kan se nogle billeder fra et projekt de nuværende EUD10-elever er i gang med.
  
Yderligere information og tilmelding
Du kan få yderligere information eller blive meldt til ved din vejleder i UUAalborg eller på www.seminarieskolen.dk eller www.ungauc.dk.

Se her, hvordan du tilmelder dig!

Start den 23. oktober

Seneste nyt

World Skills 2017 i Abu Dhabi. Læs om Frederik og Jespers deltagelse

15 fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!

Åbent hus den 18. november kl. 10-13

Vi holder åbent hus på alle adresser i Aalborg og Nørresundby