UAX - EUD10

 

UAX - Aalborg Kommunes 10. klassecenter, har en afdeling på TECHCOLLEGE, Rørdalsvej 8, bygning B. Her kan du starte, hvis du har lyst til at undersøge om en erhvervsuddannelse kunne være noget for dig, når du er færdig med folkeskolen. EUD 10 på TECHCOLLEGE har typisk fire eller fem klasser. Lærerne er en blanding af folkeskolelærere og erhvervsskolelærere fra TECHCOLLEGE, SOSU Nord, Aalborg Handelsskole og AMU Nordjylland med flere.

Praktisk 10. klasse

Pointen med at tage 10. klasse på EUD10 er selvfølgelig, at du kan prøve nogle af erhvervsuddannelserne. Både dem der ligger på TECHCOLLEGE, men også dem, som ligger på de andre erhvervsskoler i Aalborg Kommune. Så EUD10 er både for dig, der vil være frisør, SOSU-assistent, tømrer, mekaniker, kok, lastbilchauffør eller andet, hvor du skal bruge en erhvervsuddannelse.

Du prøver forskellige områder

Du kommer i brobygning på forskellige uddannelser på TECHCOLLEGE, Aalborg Handelsskole, AMU Nordjylland, Lundbæk eller SOSU Nord. Derudover er der en uges erhvervspraktik.

Erasmus+

EUD10 er en del af Tech Colleges Erasmus+ projekt, hvilket betyder, at vi i samarbejde med Tech College sender et hold elever og lærere afsted på et studieophold i Malaga i 14 dage.

Yderligere information og tilmelding

Du kan læse om UAX - EUD10 på Aalborg ungdomsskoles hjemmeside. Her kan du hente en brochure og læse om hvilke boglige fag du skal have. Følg også med på Facebook: https://www.facebook.com/UAXUngAalborg10