Sikker mail

 

Har du brug for at sende personfølsomme oplysninger til os på mail, kan du sende en sikker mail til

vores uddannelsesadministration på sikkermail.ua@techcollege.dk,

vores efteruddannelses-administration på sikkermail.efteruddannelse@techcollege.dk,

vores HR-afdeling på sikkermail.hr@techcollege.dk eller 

vores studievejledere på sikkermail.vejleder@techcollege.dk

vores SPS-vejledere på sikkermail.sps@techcollege.dk 

 

Sådan gør du

For at sende en sikker mail, skal du have installeret en sikker-mail-løsning i din mailservice eller have et såkaldt certifikat. Se her, hvordan du sender en sikker mail.

 

Når du anvender sikker mail, er indholdet krypteret, så der ikke er andre, der kan læse det, du skriver. Det betyder, at selvom andre skulle få opsnappet mailen, kan de ikke tyde indholdet. Det svarer til, at du ”låser mailen”, inden du sender du den, og at det kun er den tiltænkte modtager, der har ”nøglen” til at låse den op igen.

 

TECHCOLLEGE bruger sikker mail, når vi har brug for at sende personfølsomme oplysninger via mails. Personfølsomme oplysninger dækker over alt fra CPR-numre og helbredsoplysninger til religiøs overbevisning, etnisk oprindelse, seksualitet med mere. Oplysninger vedr. elever og kommende elever sendes til enten sikkermail.officeteam@techcollege.dk eller sikkermail.vejleder@techcollege.dk. Alle personalerelaterede oplysninger og dokumenter vedr. ansættelsesforhold skal sendes til sikkermail.hr@techcollege.dk.