Søg

DM i Skills 2020

DM i Skills 2020 afholdes i Bella Center i København, og i efteråret 2019 finder vi løbende ud af, hvilke deltagere fra TECHCOLLEGE, der kvalificerer sig til mesterskabet.

Nogle fag kvalificerer sig gennem først skole- og siden regionsmesterskaber. I andre fag bliver deltagere udvalgt. Uanset hvordan deltagerne findes, kan du herunder finde en liste med de fag, som TECHCOLLEGE håber at kunne stille op i, hvis alt går vel. Vi opdaterer løbende listen, når og hvis vores elever kvalificerer sig til deres respektive konkurrencer.

Automatiktekniker

Bager

Bygningsmaler

Kille Falkensten Sten, der er i lære hos Malerfirmaet Carsten Sørensen, vandt skolemesterskabet på TECHCOLLEGE og deltager ved regionsmesterskabet 25.-26. september.

Ella Veronika Schmidt Andersen, der er i lære hos Nordjysk Malerfirma V/ Kent Norre, fik andenpladsen ved skolemesterskabet på TECHCOLLEGE og deltager også ved regionsmesterskabet 25.-26. september.

Elektriker

Der afholdes skolemesterskaber 3. oktober på TECHCOLLEGE. Vinderen kvalificerer sig til regionsmesterskaberne 9. oktober i Skive.

Flisemurer

Victor Christian Bundgaard Jensen, der er i lære hos MT Højgaard, vandt skolemesterskabet på TECHCOLLEGE og deltager ved regionsmesterskabet 24.-25. oktober hos EUC Nordvest i Thisted.

Frisør

Gourmetslagter

Rasmus Hansen, der er i lære hos Føtex Skejby, har kvalificeret sig til DM i Skills, da han vandt skolemesterskabet på TECHCOLLEGE.

Joakim Høj, der er i lære hos Meny Skalborg, har ligeledes kvalificeret sig til DM i Skills, da han fik andenpladsen ved skolemesterskabet på TECHCOLLEGE.

Grafisk tekniker

Industritekniker

Der afholdes skolemesterskaber i løbet af september måned. Vinderen her går videre til regionsmesterskaberne, der afholdes 8.-9. oktober.

Klejnsmed

Der afholdes skolemesterskaber 19. september på TECHCOLLEGE. Vinderen her går videre til regionsmesterskaberne, der afholdes 16.-18. oktober.

Kok

Der afholdes Nordjysk Mesterskab for Kokke- og Tjenerelever 29. september på TECHCOLLEGE. Vinderne kvalificerer sig til DM i Skills 2020.

Kosmetiker

Lastvognsmekaniker

Mediegrafiker

Murer

Paul Dennis Long, der er i lære hos K.F.S. Boligbyg, vandt skolemesterskabet på TECHCOLLEGE og deltager ved regionsmesterskabet 24.-25. oktober hos EUC Nordvest i Thisted. 

Personvognsmekaniker

Receptionist

Smørrebrød og Catering

Tjener

Der afholdes Nordjysk Mesterskab for Kokke- og Tjenerelever 29. september. Vinderne kvalificerer sig til DM i Skills 2020.

Tømrer

Vvs-energispecialist

Klaus Hornung Frederiksen, der er i lære hos Nørhalne VVS, vandt skolemesterskabet på TECHCOLLEGE og deltager ved regionsmesterskaberne 15.-16. oktober på Aarhus Tech.