DM i Skills 2020

DM i Skills 2020 afholdes i Bella Center i København, og i efteråret 2019 finder vi løbende ud af, hvilke deltagere fra TECHCOLLEGE, der kvalificerer sig til mesterskabet.

Nogle fag kvalificerer sig gennem først skole- og siden regionsmesterskaber. I andre fag bliver deltagere udvalgt. Uanset hvordan deltagerne findes, kan du herunder finde en liste med de fag, som TECHCOLLEGE håber at kunne stille op i, hvis alt går vel. Vi opdaterer løbende listen, når og hvis vores elever kvalificerer sig til deres respektive konkurrencer.

Automatiktekniker

Jens Skallerup Jensen, der er i lære hos Strøm Hansen, løb med sejren til regionsmesterskabet, der i øvrigt blev afholdt på TECHCOLLEGE, og er dermed med til DM i Skills 2020.

Bager

Janus Falkensten Vilstrup, som er i lære hos Bagergården i Saxild.

Bygningsmaler

Kille Falkensten Sten, der er i lære hos Malerfirmaet Carsten Sørensen, vandt skolemesterskabet på TECHCOLLEGE og derefter også regionsmesterskabet. Dermed er hun kvalificeret til DM i Skills 2020.

Flisemurer

Victor Christian Bundgaard Jensen, der er i lære hos MT Højgaard, vandt skolemesterskabet på TECHCOLLEGE, tog efterfølgende andenpladsen ved regionsmesterskabet og sikrede sig dermed en plads ved DM i Skills 2020.

Frisør

Andreas Munkholm, der er i lære hos My & Holger.

Julie Weber Mikkelsen, der er i lære hos Deres Frisør.

Gourmetslagter

Rasmus Hansen, der er i lære hos Føtex Skejby, har kvalificeret sig til DM i Skills, da han vandt skolemesterskabet på TECHCOLLEGE.

Joakim Høj, der er i lære hos Meny Skalborg, har ligeledes kvalificeret sig til DM i Skills, da han fik andenpladsen ved skolemesterskabet på TECHCOLLEGE.

Grafisk tekniker

Benjamin Tholander, der er i lære hos Limo Labels

Patrick Jul Hansen, der er i lære hos Kailow Tryk

Theis Kjer Rosenqvist, der er i lære hos C2 Reklame

Industritekniker

Sander Hem Münchow, der er i lære hos Nymann Teknik, vandt regionsmesterskabet og er dermed med, når Bella Center slår dørene op til DM i Skills 2020.

Emil Stjernholm Tipsmark, der er i lære hos Hydratech Industries, tog andenpladsen ved regionsmesterskabet og er dermed også med til DM i Skills 2020.

Klejnsmed

Søren Hansen, der er i lære hos HMK Bilcon, vandt skolemesterskabet for smede, hvilket sikrede ham en plads ved regionsmesterskabet. Her var TECHCOLLEGE vært, men Søren Hansen udviste ingen gæstfrihed og tog også her sejren, og han er dermed kvalificeret til DM i Skills 2020.

Kok

Elisabeth Madsen, der er i lære hos Musikkens Spisehus.

Kosmetiker

Anna Christine Rasmussen

Simone Taagaard

Lastvognsmekaniker

Jonas Marius Jensen, der er i lære hos KEOLIS i Tylstrup, vandt regionsmesterskabet og har dermed kvalificeret sig til DM i Skills 2020.

Rasmus Dissing Svane, der er i lære hos Stiholt i Thisted, tog andenpladsen ved regionsmesterskabet og har dermed også kvalificeret sig til DM i Skills 2020.

Mediegrafiker

Anna Julie Lisberg Nielsen, der er i lære hos Happydays, repræsenterer TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2020. 

Personvognsmekaniker

Morten Larsen, der er i lære hos Rævhede Auto, fik andenpladsen ved regionsmesterskaberne og er dermed kvalificeret til DM i Skills 2020.

Receptionist

Katja Icaca Madsen, der er i lære hos First Hotel

Isabella Christensen, der er i lære hos Ruths Hotel

Smørrebrød og Catering

Kristine Madsen, der er i lære hos Hobro Produktionshøjskole.

Tjener

Jasmin Obenheimer Mørch Jensen, der blandt andet vandt Nordjyske Mesterskaber for Kokke- og Tjenerelever og til daglig er i lære hos Bryghuset Vendia, deltager ved DM i Skills 2020.

Per Poulsen Tougaard, der blandt andet var på det vindende hold ved Young Chef 2019 og til daglig er i lære hos Comwell Hvide Hus, deltager ligeledes ved DM i Skills 2020.