TECHCOLLEGE var vært for Planteløftet

 

Tirsdag 23. maj var vi her på TECHCOLLEGE vært for Planteløftet; en fagdag for over 160 madprofessionelle, der kunne tænke sig at blive klogere på, hvordan lokale økologiske planter kan indgå i og udgøre en endnu større del af madproduktionen.

Blandt gæsterne var der både fagfolk fra de nordjyske restauranter og køkkener og - selvfølgelig - lærlinge fra samme, der både kunne netværke med hinanden, men også møde virksomheder, der arbejder med nye eller anderledes måder at bruge råvarer på.

Dagen startede nemlig med minimessen Mød og Nyd, hvor nogle af landets bedste økologiske producenter var med for at fortælle om deres produkter og inspirere til nye samarbejder på tværs af planteriget.

Og så var der selvfølgelig ‘kødet’ på dagen; de forskellige workshops, hvor gæsterne kunne blive klogere på alt fra maskmel og bælgfrugter til grøntsagsfond og, ja, selv den traditionelle kartoffel. Gæsterne kunne vælge tre af i alt 18 workshops, så der var noget for … nåh ja, enhver smag.

Se et galleri med billeder fra lidt af dagen herunder.

Du kan læse mere om Planteløftet her.

 

Seneste nyheder

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Personvognsmekaniker fik ML-prisen 2023

02-10-2023

På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager ved ML-prisen, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.

Vis flere