Naturvejledere brækkede råvildt op

 
Et billede

Mandag eftermiddag kunne slagter-, kokke- og tjenerelever opleve et foredrag ved naturvejledere Klaus Godiksen og Esben Buch.

Et foredrag er måske endda ikke helt rammende, for det var mere en fremvisning af opbrækning og opskæring af råvildt, og der blev i den grad ikke lagt fingre imellem.

I løbet af de to timer fik de to naturvejledere vist, hvordan man først strategisk snitter og derefter river skindet af, inden råvildtet kan skæres ud i de fineste stykker kød, nærmest klar til tilberedning og servering.

Eleverne fik i den grad også mulighed for en mere 'hands on'-oplevelse, da de, der havde lyst, fik lov at prøve kræfter med både at trække skind af og skære dyret op.

Se billeder fra 'foredraget' i galleriet herunder.

 

Seneste nyheder

Faglig og social tur på landbrugsuddannelsen

18-11-2022

Elever fra landbrugsuddannelsen har besøgt Bejstrup Maskinstation i Fjerritslev, den økologiske mælkeproducent Sten Dissing i Tranum og kartoffelproducent Michael og Jan Nørgaard i Vildmosen ved Aabybro.

TECHCOLLEGE-elever vinder Young Chef 2022

09-11-2022

De to kokkeelever Stine Hartvig Pedersen og Taatsainnguaq A. Geisler samt tjenerelev Laura Buus Zacho løb med sejren til årets Young Chef-konkurrence og præmien på 35.000 kroner samt et besøg på gourmetrestaurant.

Tømrerlærlinge bygger på Salling Rooftop

02-11-2022

Fire af TECHCOLLEGEs tømrerlærlinge fra TECHCOLLEGE skoleoplæring har bygget Winther Lodge på toppen af varehuset Salling midt i Aalborg.

Vis flere