”Jeg vil gerne være den, der gør oplevelsen ekstra god”
Cecilie Sennenvald forfølger sin passion for at yde værtsskab som receptionist-elev på Techcollege – og hun er allerede godt på vej mod toppen.
Mandag eftermiddag kunne slagter-, kokke- og tjenerelever opleve et foredrag ved naturvejledere Klaus Godiksen og Esben Buch.
Et foredrag er måske endda ikke helt rammende, for det var mere en fremvisning af opbrækning og opskæring af råvildt, og der blev i den grad ikke lagt fingre imellem.
I løbet af de to timer fik de to naturvejledere vist, hvordan man først strategisk snitter og derefter river skindet af, inden råvildtet kan skæres ud i de fineste stykker kød, nærmest klar til tilberedning og servering.
Eleverne fik i den grad også mulighed for en mere 'hands on'-oplevelse, da de, der havde lyst, fik lov at prøve kræfter med både at trække skind af og skære dyret op.
Se billeder fra 'foredraget' i galleriet herunder.
Cecilie Sennenvald forfølger sin passion for at yde værtsskab som receptionist-elev på Techcollege – og hun er allerede godt på vej mod toppen.
Allerede som HTX-elev vidste Rasmus Kragh, at han ville arbejde med teknologi, der kunne flyve. I dag, knap et år efter han blev student, driver han sin egen dronevirksomhed...