Naturvejledere brækkede råvildt op

 
Et billede

Mandag eftermiddag kunne slagter-, kokke- og tjenerelever opleve et foredrag ved naturvejledere Klaus Godiksen og Esben Buch.

Et foredrag er måske endda ikke helt rammende, for det var mere en fremvisning af opbrækning og opskæring af råvildt, og der blev i den grad ikke lagt fingre imellem.

I løbet af de to timer fik de to naturvejledere vist, hvordan man først strategisk snitter og derefter river skindet af, inden råvildtet kan skæres ud i de fineste stykker kød, nærmest klar til tilberedning og servering.

Eleverne fik i den grad også mulighed for en mere 'hands on'-oplevelse, da de, der havde lyst, fik lov at prøve kræfter med både at trække skind af og skære dyret op.

Se billeder fra 'foredraget' i galleriet herunder.

 

Seneste nyheder

Her er de 10 mest populære uddannelser på TECHCOLLEGE

21-01-2021

Den 18. januar begyndte 1000 elever på TECHCOLLEGE. Især én uddannelse er populær.

Klar til at arbejde efter isolation i Norge

17-01-2021

Fire EUX-tømrerelever har brugt de sidste par uger i karantæne i det norske. Her skal de nemlig begynde i udlandspraktik, og selvom det har været hyggeligt med vandreture i den flotte natur og en masse Netflix, så glæder de sig nu til at komme i gang med at arbejde.

Corona-restriktioner på TECHCOLLEGE

13-01-2021

Opdateret onsdag 13. januar. Her kan du holde dig opdateret med Covid-19-beredskabet på TECHCOLLEGE.

Vis flere