Naturvejledere brækkede råvildt op

 
Et billede

Mandag eftermiddag kunne slagter-, kokke- og tjenerelever opleve et foredrag ved naturvejledere Klaus Godiksen og Esben Buch.

Et foredrag er måske endda ikke helt rammende, for det var mere en fremvisning af opbrækning og opskæring af råvildt, og der blev i den grad ikke lagt fingre imellem.

I løbet af de to timer fik de to naturvejledere vist, hvordan man først strategisk snitter og derefter river skindet af, inden råvildtet kan skæres ud i de fineste stykker kød, nærmest klar til tilberedning og servering.

Eleverne fik i den grad også mulighed for en mere 'hands on'-oplevelse, da de, der havde lyst, fik lov at prøve kræfter med både at trække skind af og skære dyret op.

Se billeder fra 'foredraget' i galleriet herunder.

 

Seneste nyheder

Corona-restriktioner på TECHCOLLEGE

02-01-2022

Opdateret den 2. januar. Her kan du holde dig opdateret med Covid-19-beredskabet på TECHCOLLEGE.

TECHCOLLEGE fejrer national svejsekoordinator nr. 350

22-12-2021

Hvert år sender TECHCOLLEGE cirka 30 nye nationale svejsekoordinatorer ud i verden, og nu kan uddannelsesstedet altså fejre national svejsekoordinator nr. 350.

Humørlegat gav ekstra julehumør

07-12-2021

Der var en glædelig overraskelse til tjenerelev Jasmin Obenheimer Mørc, da hun var på arbejde på sin elevplads, Restaurant Fusion. Her overrakte Christian d. 4. Laug nemlig et af 8 humørlegater til en svært overrasket tjenerelev.

Vis flere