Naturvejledere brækkede råvildt op

 
Et billede

Mandag eftermiddag kunne slagter-, kokke- og tjenerelever opleve et foredrag ved naturvejledere Klaus Godiksen og Esben Buch.

Et foredrag er måske endda ikke helt rammende, for det var mere en fremvisning af opbrækning og opskæring af råvildt, og der blev i den grad ikke lagt fingre imellem.

I løbet af de to timer fik de to naturvejledere vist, hvordan man først strategisk snitter og derefter river skindet af, inden råvildtet kan skæres ud i de fineste stykker kød, nærmest klar til tilberedning og servering.

Eleverne fik i den grad også mulighed for en mere 'hands on'-oplevelse, da de, der havde lyst, fik lov at prøve kræfter med både at trække skind af og skære dyret op.

Se billeder fra 'foredraget' i galleriet herunder.

 

Seneste nyheder

Som at være tilbage i klassen

01-04-2020

Jesper Dahl Stensbøl havde et hold elever på tømreruddannelsen, der skulle starte virtuelt på skoleforløb, og forinden var han en smule bekymret for, hvordan det skulle gå. Det gik dog over al forventning, og nu er det som at være tilbage i klasselokalet - på godt og ondt.

Ja-hat og positive briller er fundet frem

31-03-2020

Der er stor forskel på at sidde bag ved en computer og stå i et køkken. Men faglærerne på gastronom-uddannelsen har valgt at tage grydeskeen i den anden hånd og ser positivt på muligheden for at få mere digitalisering ind i undervisningen.

Mekanikerne har været virtuelle længe

27-03-2020

Mandag 30. marts møder et hold hovedforløbselever virtuelt ind på personvognsmekanikeruddannelsen. Netop der har de dog gjort en dyd ud af at arbejde virtuelt i de sidste par år, så både lærere og elever er godt klædt på til at klare sig igennem den nuværende situation, mener en af underviserne.

Vis flere