Marmorkage til marmormuseet

 

Tre dages arbejde, 120 kg ingredienser og 12 elever. Det er, hvad det cirka kræver at lave marmorkage til godt og vel 2200 personer.
Og hvordan ved vi så det?
Jo, fordi det er netop, hvad grundforløbselever på bageruddannelsen - sammen med et par elever på 13U-forløb - har været igennem for at gøre klar til Kunstens 50-års jubilæum.

Det stiller jo næsten flere spørgsmål, end det besvarer.

Hvorfor marmorkage?
Simpelt! Fordi Kunsten henover sommeren kører jubilæumsudstillingen MARMOR, som er skabt i anledningen af marmormuseets 50-års fødselsdag og har fokus på marmor som materiale. Og når TECHCOLLEGE-eleverne så får mulighed for at bage et lille stykke kage til de besøgende på selve 50-års-dagen, hvad skulle så give mere mening end marmorkage?

Men hvorfor så til 2200 personer? Så mange kommer der vel heller ikke forbi Kunsten sådan en onsdag formiddag...
Næh, det gør der nok ikke - men Kunstens samarbejdspartnere har i anledning af jubilæet også haft mulighed for at takke ja til et stykke marmorkage, og det har 19 forskellige virksomheder altså takket ja til. Og så render det pludselig op i næsten 2200 mennesker i alt.

Så er der serveret!


Seneste nyheder

Kokkelever hev sølv med hjem fra DM for kokke- og tjenerelever

23-03-2023

De to kokkeelever Natasha og Geisler sikrede sig to meget flotte sølvmedaljer ved årets DM for kokke- og tjenerelever, der blev holdt i København onsdag den 22. marts. Også de to tjenerelever Sofie og Josefine kæmpede bravt og fik en flot 4. plads.

Skills-deltagere blev hyldet og fejret

20-03-2023

Guldvinderne er allerede blevet fejret, men her på TECHCOLLEGE vil vi gerne hylde alle de passionerede unge, der stolt har repræsenteret deres fag ved DM i Skills. Derfor var alle vores 20 Skills-deltagere mandag aften inviteret til en lille sammenkomst i skolens restauranter, hvor selvfølgelig deltagerne selv, men også deres familie og mestre var inviteret med.

Borgmester hyldede guldvindere

15-03-2023

Det er ikke kun os her på TECHCOLLEGE, der er utroligt stolte af vores guldvindere fra DM i Skills - det er borgmester Thomas Kastrup-Larsen fra Aalborg Kommune også. Derfor havde han inviteret på en lille ceremoni på Aalborg Rådhus.

Vis flere