Marmorkage til marmormuseet

 

Tre dages arbejde, 120 kg ingredienser og 12 elever. Det er, hvad det cirka kræver at lave marmorkage til godt og vel 2200 personer.
Og hvordan ved vi så det?
Jo, fordi det er netop, hvad grundforløbselever på bageruddannelsen - sammen med et par elever på 13U-forløb - har været igennem for at gøre klar til Kunstens 50-års jubilæum.

Det stiller jo næsten flere spørgsmål, end det besvarer.

Hvorfor marmorkage?
Simpelt! Fordi Kunsten henover sommeren kører jubilæumsudstillingen MARMOR, som er skabt i anledningen af marmormuseets 50-års fødselsdag og har fokus på marmor som materiale. Og når TECHCOLLEGE-eleverne så får mulighed for at bage et lille stykke kage til de besøgende på selve 50-års-dagen, hvad skulle så give mere mening end marmorkage?

Men hvorfor så til 2200 personer? Så mange kommer der vel heller ikke forbi Kunsten sådan en onsdag formiddag...
Næh, det gør der nok ikke - men Kunstens samarbejdspartnere har i anledning af jubilæet også haft mulighed for at takke ja til et stykke marmorkage, og det har 19 forskellige virksomheder altså takket ja til. Og så render det pludselig op i næsten 2200 mennesker i alt.

Så er der serveret!


Seneste nyheder

Personvognsmekaniker fik ML-prisen 2023

02-10-2023

På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager ved ML-prisen, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.

Grundforløbselever bygger til Aalborg Storcenter

27-09-2023

I år har bæredygtighedsugen på GF1 givet grundforløbseleverne fra El, byggeri og energi mulighed for at bygge bæredygtige projekter, der skal udstilles i Aalborg Storcenter under projektet "Vi inviterer skoven indenfor".

Food Fokus fejrede fagligheden

25-09-2023

Søndag bød på intet mindre end seks spændende mesterskaber på TECHCOLLEGE, da dørene på Rørdalsvej slog op til Food Fokus 2023.

Vis flere