Marmorkage til marmormuseet

 

Tre dages arbejde, 120 kg ingredienser og 12 elever. Det er, hvad det cirka kræver at lave marmorkage til godt og vel 2200 personer.
Og hvordan ved vi så det?
Jo, fordi det er netop, hvad grundforløbselever på bageruddannelsen - sammen med et par elever på 13U-forløb - har været igennem for at gøre klar til Kunstens 50-års jubilæum.

Det stiller jo næsten flere spørgsmål, end det besvarer.

Hvorfor marmorkage?
Simpelt! Fordi Kunsten henover sommeren kører jubilæumsudstillingen MARMOR, som er skabt i anledningen af marmormuseets 50-års fødselsdag og har fokus på marmor som materiale. Og når TECHCOLLEGE-eleverne så får mulighed for at bage et lille stykke kage til de besøgende på selve 50-års-dagen, hvad skulle så give mere mening end marmorkage?

Men hvorfor så til 2200 personer? Så mange kommer der vel heller ikke forbi Kunsten sådan en onsdag formiddag...
Næh, det gør der nok ikke - men Kunstens samarbejdspartnere har i anledning af jubilæet også haft mulighed for at takke ja til et stykke marmorkage, og det har 19 forskellige virksomheder altså takket ja til. Og så render det pludselig op i næsten 2200 mennesker i alt.

Så er der serveret!


Seneste nyheder

TECHCOLLEGE fejrede en flot DM i Skills-indsats

08-06-2022

Som en art endeligt punktum for DM i Skills 2022 var der tirsdag aften en fejring af alle TECHCOLLEGEs deltagere og deres imponerende indsats ved dette års danmarksmesterskaber. Til fejringen var både faglærere, ledere og bestyrelse fra TECHCOLLEGE mødt op - udover selvfølgelig deltagerne, der havde familie, kærester og mestre med.

Nordjysk mesterskab for ernæringsassistentlærlinge

03-06-2022

EUC Nord lagde torsdag lokaler til første udgave af et nyt initiativ blandt de erhvervsskoler i Nordjylland, der tilbyder ernæringsassistentuddannelsen: et nordjysk mesterskab i selvsamme uddannelse!

Konfetti og lagkage til fejring af nyt projekt

02-06-2022

Det er ikke hver dag, der bliver skudt konfetti ud over tømrerværkstedet på TECHCOLLEGEs skoleoplæring, men når nu træfagenes lokale uddannelsesudvalg (LUU) og TECHCOLLEGE har fået godkendt en ansøgning om trepartsmidler fra Byggeriets Uddannelser til et projekt, som skal styrke fagligheden og sikre at lærlingene bliver udlært i virksomhederne, så er det da kun på sin plads!

Vis flere