Marmorkage til marmormuseet

 

Tre dages arbejde, 120 kg ingredienser og 12 elever. Det er, hvad det cirka kræver at lave marmorkage til godt og vel 2200 personer.
Og hvordan ved vi så det?
Jo, fordi det er netop, hvad grundforløbselever på bageruddannelsen - sammen med et par elever på 13U-forløb - har været igennem for at gøre klar til Kunstens 50-års jubilæum.

Det stiller jo næsten flere spørgsmål, end det besvarer.

Hvorfor marmorkage?
Simpelt! Fordi Kunsten henover sommeren kører jubilæumsudstillingen MARMOR, som er skabt i anledningen af marmormuseets 50-års fødselsdag og har fokus på marmor som materiale. Og når TECHCOLLEGE-eleverne så får mulighed for at bage et lille stykke kage til de besøgende på selve 50-års-dagen, hvad skulle så give mere mening end marmorkage?

Men hvorfor så til 2200 personer? Så mange kommer der vel heller ikke forbi Kunsten sådan en onsdag formiddag...
Næh, det gør der nok ikke - men Kunstens samarbejdspartnere har i anledning af jubilæet også haft mulighed for at takke ja til et stykke marmorkage, og det har 19 forskellige virksomheder altså takket ja til. Og så render det pludselig op i næsten 2200 mennesker i alt.

Så er der serveret!


Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere