Marmorkage til marmormuseet

 

Tre dages arbejde, 120 kg ingredienser og 12 elever. Det er, hvad det cirka kræver at lave marmorkage til godt og vel 2200 personer.
Og hvordan ved vi så det?
Jo, fordi det er netop, hvad grundforløbselever på bageruddannelsen - sammen med et par elever på 13U-forløb - har været igennem for at gøre klar til Kunstens 50-års jubilæum.

Det stiller jo næsten flere spørgsmål, end det besvarer.

Hvorfor marmorkage?
Simpelt! Fordi Kunsten henover sommeren kører jubilæumsudstillingen MARMOR, som er skabt i anledningen af marmormuseets 50-års fødselsdag og har fokus på marmor som materiale. Og når TECHCOLLEGE-eleverne så får mulighed for at bage et lille stykke kage til de besøgende på selve 50-års-dagen, hvad skulle så give mere mening end marmorkage?

Men hvorfor så til 2200 personer? Så mange kommer der vel heller ikke forbi Kunsten sådan en onsdag formiddag...
Næh, det gør der nok ikke - men Kunstens samarbejdspartnere har i anledning af jubilæet også haft mulighed for at takke ja til et stykke marmorkage, og det har 19 forskellige virksomheder altså takket ja til. Og så render det pludselig op i næsten 2200 mennesker i alt.

Så er der serveret!


Seneste nyheder

Faglig og social tur på landbrugsuddannelsen

18-11-2022

Elever fra landbrugsuddannelsen har besøgt Bejstrup Maskinstation i Fjerritslev, den økologiske mælkeproducent Sten Dissing i Tranum og kartoffelproducent Michael og Jan Nørgaard i Vildmosen ved Aabybro.

TECHCOLLEGE-elever vinder Young Chef 2022

09-11-2022

De to kokkeelever Stine Hartvig Pedersen og Taatsainnguaq A. Geisler samt tjenerelev Laura Buus Zacho løb med sejren til årets Young Chef-konkurrence og præmien på 35.000 kroner samt et besøg på gourmetrestaurant.

Tømrerlærlinge bygger på Salling Rooftop

02-11-2022

Fire af TECHCOLLEGEs tømrerlærlinge fra TECHCOLLEGE skoleoplæring har bygget Winther Lodge på toppen af varehuset Salling midt i Aalborg.

Vis flere