Tømrerlærlinge bygger på Salling Rooftop

 

Fire af TECHCOLLEGEs tømrerlærlinge fra skoleoplæring har bygget Winther Lodge på toppen af varehuset Salling midt i Aalborg. I løbet af efteråret har de færdiggjort møbler, som skal stå frem til jul på Salling Rooftop. 

 

Læs mere om projektet hos Aalborgnu: https://aalborgnu.dk/nyheder/livet-her/emil-og-hans-venner-mangler-en-laereplads-nu-bygger-de-moebler-til-salling/3496825 


Seneste nyheder

Verdens Vildeste Brobyggere er næsten klar

25-05-2023

Fredag 2. juni står den på Verdens Vildeste Brobyggere ved C.W. Obels Kanal i Aalborg, og her kan du opleve tre hold med elever og lærlinge fra vidt forskellige uddannelser give sig i kast med at bygge henholdsvis en flyde-, bue- og skråstagsbro.

TECHCOLLEGE var vært for Planteløftet

24-05-2023

Tirsdag 23. maj var vi her på TECHCOLLEGE vært for Planteløftet; en fagdag for over 160 madprofessionelle, der kunne tænke sig at blive klogere på, hvordan lokale økologiske planter kan indgå i og udgøre en endnu større del af madproduktionen.

DM, eksamen og så EuroSkills

16-05-2023

I februar arbejdede han sig til en førsteplads ved DM i Skills for lastvognsmekanikere. I denne uge tager han hul på sine sidste eksamener på de gymnasielle fag, der følger med EUX-uddannelsen. Og til september kan han så rejse til Gdansk i Polen, hvor han skal repræsentere de danske farver ved EuroSkills. Frederik Brandstrup Worm har gang i et begivenhedsrigt 2023.

Vis flere