Bidt af blik

 

Onsdag den 18. januar lagde TECHCOLLEGEs Blikkenslagerafdeling lokaler til et fyraftensarrangement i samarbejde med Blik & Rør og VMzinc, hvor 75 interesserede lærlinge, svende og mestre deltog. Alle deltagere gik rundt i korte workshops; VMzinc, Cupa Skifer, Muncholm værktøj og droner fra TECHCOLLEGE.

Det blev en skøn aften, hvor der blev uddelt masser af fif, inspiration og dannet netværk og relationer.

Dagen sluttede med sandwich og kaffe.

 

Seneste nyheder

TECHCOLLEGE hev tre guldmedaljer med hjem fra DM i Skills 2023

04-02-2023

Guld kommer endnu en gang med hjem til Aalborg efter DM i Skills. I 2023-udgaven blev det til tre førstepladser, og alle deltagere kæmpede en brav og flot kamp om at blive landets bedste til deres fag.

Dag 2 til DM i Skills 2023: Lettede frisører og travle konkurrencedeltagere

03-02-2023

Andendagen til DM i Skills 2023 er overstået, og afslutningen begynder så småt at nærme sig. Eleverne knokler for at nå i mål med alle opgaver. Frisøreleverne Gry og Nynne kan derimod blot læne sig tilbage og vente på morgendagens resultat, efter at de har afleveret deres fire opgaver.

DM i Skills 2023 er skudt i gang

02-02-2023

Igen i år til DM i Skills er TECHCOLLEGE stærkt repræsenteret med 20 deltagere fordelt på 12 forskellige uddannelser. På alle konkurrencestande var der både smil, god stemning og optimisme på førstedagen – også selvom det hele var nyt for langt de fleste deltagere.

Vis flere