Bidt af blik

 

Onsdag den 18. januar lagde TECHCOLLEGEs Blikkenslagerafdeling lokaler til et fyraftensarrangement i samarbejde med Blik & Rør og VMzinc, hvor 75 interesserede lærlinge, svende og mestre deltog. Alle deltagere gik rundt i korte workshops; VMzinc, Cupa Skifer, Muncholm værktøj og droner fra TECHCOLLEGE.

Det blev en skøn aften, hvor der blev uddelt masser af fif, inspiration og dannet netværk og relationer.

Dagen sluttede med sandwich og kaffe.

 

Seneste nyheder

Verdens Vildeste Brobyggere er næsten klar

25-05-2023

Fredag 2. juni står den på Verdens Vildeste Brobyggere ved C.W. Obels Kanal i Aalborg, og her kan du opleve tre hold med elever og lærlinge fra vidt forskellige uddannelser give sig i kast med at bygge henholdsvis en flyde-, bue- og skråstagsbro.

TECHCOLLEGE var vært for Planteløftet

24-05-2023

Tirsdag 23. maj var vi her på TECHCOLLEGE vært for Planteløftet; en fagdag for over 160 madprofessionelle, der kunne tænke sig at blive klogere på, hvordan lokale økologiske planter kan indgå i og udgøre en endnu større del af madproduktionen.

DM, eksamen og så EuroSkills

16-05-2023

I februar arbejdede han sig til en førsteplads ved DM i Skills for lastvognsmekanikere. I denne uge tager han hul på sine sidste eksamener på de gymnasielle fag, der følger med EUX-uddannelsen. Og til september kan han så rejse til Gdansk i Polen, hvor han skal repræsentere de danske farver ved EuroSkills. Frederik Brandstrup Worm har gang i et begivenhedsrigt 2023.

Vis flere