Food Fokus fejrede fagligheden

 

Søndag bød på intet mindre end fem spændende mesterskaber på TECHCOLLEGE, da dørene slog op til Food Fokus 2023.

Læring mødte konkurrence, da elever fra gastronom-, tjener-, bager-, gourmetslagter- og receptionist-uddannelserne trådte i karakter og konkurrerede om at udmærke sig som de dygtigste inden for deres respektive felt.

De gæster, der slog søndagsturen forbi Rørdalsvej, var vidne til en dag, hvor energien og entusiasmen var i højsædet. Arrangementet bød alle velkommen til at overvære og heppe på de ambitiøse talenter, der kæmpede for at vinde æren af at blive betegnet som de bedste i regionen eller på skolen.

Foruden hovedplastret - altså, konkurrencerne - kunne de mange fremmødte også nyde godt af både masser af oplæg og udstillinger. Blandt andet var Thomas Castberg, som mange måske kender fra Masterchef, forbi for at fortælle om sin vej fra køkkenet til TV, ligesom der var oplæg om cocktails på en af tidernes mest hypede barer (nu også i Aalborg), Gedulgt.

Efter en dag fuld af indtryk og spænding, hvor tjenerne afsluttede deres servering af de kulinariske mesterværker fra gastronomerne, blev alle samlet til det store klimaks. Her blev spændingen udløst, og seks dygtige vindere kunne stolt træde frem og modtage deres velfortjente anerkendelse.

Et stort tillykke til vinderne!

Hos gastronomerne gik sejren til Sille Sort og Anders Bidstrup, der begge er i lære hos Restaurant Abstrakt

Hos tjenerne gik sejren til Kasper Mörch Larsen, der er i lære hos Restaurant Menendez

Hos bagerne gik sejren til Pia Song, der er i lære hos Penny Lane.

Hos gourmetslagterne gik sejren til Tilde Teglgaard Lund, der er i lære hos Stoholm Slagter.

Hos receptionisterne gik sejren til Theresa Andersen, der er i lære hos Himmerland

Herunder kan du finde et lille galleri fra dagen med billeder fra de forskellige konkurrencer.

 

Seneste nyheder

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Vis flere