TECHCOLLEGE gav grundforløbselever et virtuelt grin

 

Hvad kan man egentlig gøre for at holde motivationen og humøret oppe hos cirka 1000 grundforløbselever på en erhvervsskole, der i øjeblikket er lukket ned og i stedet har omlagt al undervisning til virtuel undervisning? Man kunne for eksempel arrangere en virtuel stand-up-event med komikeren Thomas Warberg. Og det er præcis, hvad TECHCOLLEGE i Aalborg har gjort for deres grundforløb 2-elever.

Fredag middagstid gik den kendte komiker på og leverede mange gode jokes, der sandsynligvis også betød høje grin hjemme foran elevernes skærme.

- Vi har prøvet at tænke lidt ud af boksen for at lave noget sjovt for vores elever. Jeg tror, at vi alle kan trænge til et lille afbræk i denne tid – og hvad er egentlig bedre og mere sundt end et godt grin, lyder det fra uddannelsesdirektør Bo Banch.

 

Fokus på trivsel

Grundforløb 2-eleverne var særligt udvalgt, da over halvdelen af dem lige er startet på skolen og endnu har til glæde at møde fysisk op til undervisning og være sammen med holdkammeraterne i teorilokalerne eller værkstederne.

- Selvom vores elever sidder derhjemme, så er det stadig vigtigt, at vi sætter fokus på deres trivsel og de sociale relationer. Med en event som denne skaber vi forhåbentligt lidt glæde hos eleverne, som blot ser endnu mere frem til at komme tilbage på skolen og i værkstederne, fortæller Bo Banch.

Skolen har flere lignende virtuelle arrangementer i pipeline både for de nye og øvrige elever.


Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere