Læreplads i Qaqortoq

 
Jens Isbo Isbosethsen har været så heldig at kunne tage til sin hjemby, hvor han har fået læreplads efter grundforløbet i Aalborg. Han er taknemmelig for "den bedste hjælp man kan overhovedet få fra TECHCOLLEGE". 

Jens har fået læreplads i  “Qaqortoq” også kaldet “Julianehåb”, som er en fantastisk by i Sydgrønland, hvor der er sommer i øjeblikket - godt nok knapt 5-10 grader i gennemsnit.

Jens er kommet godt på plads og er allerede startet med at arbejde for sin nye mester, hvor der er mange spændende projekter i vente.

"Jeg er så taknemmelig for denne mulighed, og for den store hjælp jeg fik fra Kaj, Anja, Gitte og selvfølgelig af mine lærere i murerhallen på TECHCOLLEGE". 
Vil du også arbejde i udlandet, kan du kontakte din vejleder, lærepladskonsulent eller skolens internationale koordinatorer.
Udsigt fra værelset

Udsigt fra værelset


Seneste nyheder

Høj sol og stærk konkurrence ved Tech Challenge 2022

19-08-2022

Tech Challenge 2022 er nu vel overstået, og det blev en dag, hvor vejret næsten viste sig fra en lige så god side som de mange nye elever, der dystede om sejren og at blive indehaver af vandrepokalen i det næste års tid.

Helstegt pattegris og skovstratego

17-08-2022

Grundforløbselever fra flere uddannelser var et døgn på lejrtur i Dokkedal. Her stod den på alt fra skovstratego til helstegt pattegris - og masser af både regn, sol og varme.

Praktik i Norge bekræftede Henriettes udlandsdrømme

28-07-2022

300 får i Norge? Intet problem, siger den 22-årige landbrugselev Henriette Kaastrup Hansen. Hun har nemlig været tre uger i praktik i Ljosland i Norge, hvor hun omgivet af sne og fjeld passede både de 300 får og en masse kvæg.

Vis flere