Læreplads i Qaqortoq

 
Jens Isbo Isbosethsen har været så heldig at kunne tage til sin hjemby, hvor han har fået læreplads efter grundforløbet i Aalborg. Han er taknemmelig for "den bedste hjælp man kan overhovedet få fra TECHCOLLEGE". 

Jens har fået læreplads i  “Qaqortoq” også kaldet “Julianehåb”, som er en fantastisk by i Sydgrønland, hvor der er sommer i øjeblikket - godt nok knapt 5-10 grader i gennemsnit.

Jens er kommet godt på plads og er allerede startet med at arbejde for sin nye mester, hvor der er mange spændende projekter i vente.

"Jeg er så taknemmelig for denne mulighed, og for den store hjælp jeg fik fra Kaj, Anja, Gitte og selvfølgelig af mine lærere i murerhallen på TECHCOLLEGE". 
Vil du også arbejde i udlandet, kan du kontakte din vejleder, virksomhedskonsulent eller skolens internationale koordinatorer.
Udsigt fra værelset

Udsigt fra værelset


Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere