FGU-elever lavede Ludo-spil

 

32 elever fra FGU var i sidste uge i brobygning på TECHCOLLEGE, hvor de med opgaven at designe og kreere deres eget Ludo-spil fik mulighed for at stifte bekendtskab med mediegrafiker- og grafisk tekniker-fagene.

- Det har været ret hyggeligt. Det er fedt at prøve at være kreativ på en ny måde. Jeg synes egentlig selv, at jeg er ret kreativ på mange andre måder, men at skulle være med til at designe og lave et Ludo-spil, det havde jeg nok alligevel aldrig lige troet, at jeg skulle prøve, lød det, da sidste dag var ved at være overstået fra Zenia, en af FGU-eleverne.

Ugen startede altså med at lære om Adobe-programmerne Illustrator og InDesign, hvor de nye Ludo-spil skulle designes.

- Nu er jeg heldigvis ret hurtig til at lære, men man kunne da godt mærke, at det var nogle ret vilde programmer, som tager lang tid at blive rigtig god til, lød det fra Zenia.

- Men det sværeste var faktisk at finde billeder i høj nok kvalitet, der var uden baggrund. Ellers skulle vi jo til at lære at fjerne baggrunden også.

Ugen sluttede af i grafisk tekniker-værkstedet, hvor der skulle printes, skæres, foldes og trykkes både selve brættet, en pose til brikkerne og selvfølgelig en æske til at opbevare de kreative Ludo-spil med titler som Shrek Ludo, Drunk Zodiac og Junji’s Ludo.

Om de ville sælge skal vi ikke kunne sige. Men kreativt er det i hvert fald.

 

Seneste nyheder

Nyt samarbejde mellem TECHCOLLEGE og FGU Aalborg

24-06-2024

Ministerbesøg på TECHCOLLEGE

17-06-2024

TV2Nord: TECHCOLLEGE Skaber Rumtalenter

21-05-2024

TV2Nord fremhæver TECHCOLLEGE's rolle i at forberede elever til rumindustrien med praktiske færdigheder og teknisk ekspertise. Se mere om deres succeser og indflydelse.

Vis flere