FGU-elever lavede Ludo-spil

 

32 elever fra FGU var i sidste uge i brobygning på TECHCOLLEGE, hvor de med opgaven at designe og kreere deres eget Ludo-spil fik mulighed for at stifte bekendtskab med mediegrafiker- og grafisk tekniker-fagene.

- Det har været ret hyggeligt. Det er fedt at prøve at være kreativ på en ny måde. Jeg synes egentlig selv, at jeg er ret kreativ på mange andre måder, men at skulle være med til at designe og lave et Ludo-spil, det havde jeg nok alligevel aldrig lige troet, at jeg skulle prøve, lød det, da sidste dag var ved at være overstået fra Zenia, en af FGU-eleverne.

Ugen startede altså med at lære om Adobe-programmerne Illustrator og InDesign, hvor de nye Ludo-spil skulle designes.

- Nu er jeg heldigvis ret hurtig til at lære, men man kunne da godt mærke, at det var nogle ret vilde programmer, som tager lang tid at blive rigtig god til, lød det fra Zenia.

- Men det sværeste var faktisk at finde billeder i høj nok kvalitet, der var uden baggrund. Ellers skulle vi jo til at lære at fjerne baggrunden også.

Ugen sluttede af i grafisk tekniker-værkstedet, hvor der skulle printes, skæres, foldes og trykkes både selve brættet, en pose til brikkerne og selvfølgelig en æske til at opbevare de kreative Ludo-spil med titler som Shrek Ludo, Drunk Zodiac og Junji’s Ludo.

Om de ville sælge skal vi ikke kunne sige. Men kreativt er det i hvert fald.

 

Seneste nyheder

Verdens Vildeste Brobyggere er næsten klar

25-05-2023

Fredag 2. juni står den på Verdens Vildeste Brobyggere ved C.W. Obels Kanal i Aalborg, og her kan du opleve tre hold med elever og lærlinge fra vidt forskellige uddannelser give sig i kast med at bygge henholdsvis en flyde-, bue- og skråstagsbro.

TECHCOLLEGE var vært for Planteløftet

24-05-2023

Tirsdag 23. maj var vi her på TECHCOLLEGE vært for Planteløftet; en fagdag for over 160 madprofessionelle, der kunne tænke sig at blive klogere på, hvordan lokale økologiske planter kan indgå i og udgøre en endnu større del af madproduktionen.

DM, eksamen og så EuroSkills

16-05-2023

I februar arbejdede han sig til en førsteplads ved DM i Skills for lastvognsmekanikere. I denne uge tager han hul på sine sidste eksamener på de gymnasielle fag, der følger med EUX-uddannelsen. Og til september kan han så rejse til Gdansk i Polen, hvor han skal repræsentere de danske farver ved EuroSkills. Frederik Brandstrup Worm har gang i et begivenhedsrigt 2023.

Vis flere