Tjenerelever sørgede for Valentines-stemning

 

Uanset graden af ens romantiske gen, så var det svært ikke at komme i hvert fald en lille smule i kærligheds-humør, hvis man nærmede sig kantinen på Rørdalsvej fredag 14. februar. Som kyndige ud i mærkedage nemlig ved, så byder netop den dato nemlig på Valentines Dag, og det drog 24 tjenerelever nytte af.

Som en del af fagetpu Salg & Marketing havde de nemlig fået til opgave at stå for en såkaldt pop-up-restaurant i afdelingens kantinelokaler. Så opdelt i tre grupper med hver sit fokusområde - marketing, udsmykning og menu - arbejdede de i dagene op til kærlighedsfesten med at finde på både retter, pynt og reklame.

Og der var da nok at se til for de 24 elever, for med plads til 135 siddende gæster var der rigeligt med glas og bestik, der skulle pudses og anrettes pænt på bordene.

Opgaven bestod af alt fra at skabe koncept, beskrive målgruppe, overveje markedsføring og - selvfølgelig - klargøring og oprydning.

Da gæsterne begyndte at dukke op til middagspausen, var det med at få det store smil på og have velkomstdrinks klar. Det vil sige, nogle af eleverne skulle have velkomstdrinks klar. Andre stod klar til at vise gæsterne til bords, andre ryddede af, andre igen sørgede for drikkevarer - og så var der selvfølgelig salg af roser, ligesom der i foyeren var salg af læææækker kage og kaffe.

Selvom selve opgaven var en del af faget Salg & Marketing, så blev der stadig trukket på lærdommen fra mange af de andre fag på tjeneruddannelsen som eksempelvis kundepsykologi og arbejdsmiljø.

Der skulle tages højde for den utroligt varierende målgruppe, der er de normale kantinegæster på en adresse med uddannelser fra mad-verdenen til frisører og tandklinikassistenter.

Og mens tjenereleverne gik rundt blandt de spisende gæster, blev deres arbejde selvfølgelig bedømt af faglærerne, hvor der blev lagt væk på ganske tjener-relevante aspekter som engagement, personlig fremtræden, kommunikation og kropssprog. Hvordan de individuelt klarede sig vides ikke - men én ting er sikkert: der var masser af smil og latter i kanti..... øøh, Cater Care, som kantinen på Rørdalsvej til lejligheden var omdøbt til.

 

Almindeligt embed-link

Embedlink uden cookies


Seneste nyheder

Faglig og social tur på landbrugsuddannelsen

18-11-2022

Elever fra landbrugsuddannelsen har besøgt Bejstrup Maskinstation i Fjerritslev, den økologiske mælkeproducent Sten Dissing i Tranum og kartoffelproducent Michael og Jan Nørgaard i Vildmosen ved Aabybro.

TECHCOLLEGE-elever vinder Young Chef 2022

09-11-2022

De to kokkeelever Stine Hartvig Pedersen og Taatsainnguaq A. Geisler samt tjenerelev Laura Buus Zacho løb med sejren til årets Young Chef-konkurrence og præmien på 35.000 kroner samt et besøg på gourmetrestaurant.

Tømrerlærlinge bygger på Salling Rooftop

02-11-2022

Fire af TECHCOLLEGEs tømrerlærlinge fra TECHCOLLEGE skoleoplæring har bygget Winther Lodge på toppen af varehuset Salling midt i Aalborg.

Vis flere