Tjenerelever sørgede for Valentines-stemning

 

Uanset graden af ens romantiske gen, så var det svært ikke at komme i hvert fald en lille smule i kærligheds-humør, hvis man nærmede sig kantinen på Rørdalsvej fredag 14. februar. Som kyndige ud i mærkedage nemlig ved, så byder netop den dato nemlig på Valentines Dag, og det drog 24 tjenerelever nytte af.

Som en del af fagetpu Salg & Marketing havde de nemlig fået til opgave at stå for en såkaldt pop-up-restaurant i afdelingens kantinelokaler. Så opdelt i tre grupper med hver sit fokusområde - marketing, udsmykning og menu - arbejdede de i dagene op til kærlighedsfesten med at finde på både retter, pynt og reklame.

Og der var da nok at se til for de 24 elever, for med plads til 135 siddende gæster var der rigeligt med glas og bestik, der skulle pudses og anrettes pænt på bordene.

Opgaven bestod af alt fra at skabe koncept, beskrive målgruppe, overveje markedsføring og - selvfølgelig - klargøring og oprydning.

Da gæsterne begyndte at dukke op til middagspausen, var det med at få det store smil på og have velkomstdrinks klar. Det vil sige, nogle af eleverne skulle have velkomstdrinks klar. Andre stod klar til at vise gæsterne til bords, andre ryddede af, andre igen sørgede for drikkevarer - og så var der selvfølgelig salg af roser, ligesom der i foyeren var salg af læææækker kage og kaffe.

Selvom selve opgaven var en del af faget Salg & Marketing, så blev der stadig trukket på lærdommen fra mange af de andre fag på tjeneruddannelsen som eksempelvis kundepsykologi og arbejdsmiljø.

Der skulle tages højde for den utroligt varierende målgruppe, der er de normale kantinegæster på en adresse med uddannelser fra mad-verdenen til frisører og tandklinikassistenter.

Og mens tjenereleverne gik rundt blandt de spisende gæster, blev deres arbejde selvfølgelig bedømt af faglærerne, hvor der blev lagt væk på ganske tjener-relevante aspekter som engagement, personlig fremtræden, kommunikation og kropssprog. Hvordan de individuelt klarede sig vides ikke - men én ting er sikkert: der var masser af smil og latter i kanti..... øøh, Cater Care, som kantinen på Rørdalsvej til lejligheden var omdøbt til.

 

Almindeligt embed-link

Embedlink uden cookies


Seneste nyheder

Marmorkage til marmormuseet

09-06-2022

Grundforløbselever på bageruddannelsen har - sammen med et par elever fra 13U - brugt tre dage og godt 120kg ingredienser på at bage marmorkage til 2200 mennesker i anledning af Kunstens 50-års jubilæum.

TECHCOLLEGE fejrede en flot DM i Skills-indsats

08-06-2022

Som en art endeligt punktum for DM i Skills 2022 var der tirsdag aften en fejring af alle TECHCOLLEGEs deltagere og deres imponerende indsats ved dette års danmarksmesterskaber. Til fejringen var både faglærere, ledere og bestyrelse fra TECHCOLLEGE mødt op - udover selvfølgelig deltagerne, der havde familie, kærester og mestre med.

Nordjysk mesterskab for ernæringsassistentlærlinge

03-06-2022

EUC Nord lagde torsdag lokaler til første udgave af et nyt initiativ blandt de erhvervsskoler i Nordjylland, der tilbyder ernæringsassistentuddannelsen: et nordjysk mesterskab i selvsamme uddannelse!

Vis flere