Tjenerelever sørgede for Valentines-stemning

 

Uanset graden af ens romantiske gen, så var det svært ikke at komme i hvert fald en lille smule i kærligheds-humør, hvis man nærmede sig kantinen på Rørdalsvej fredag 14. februar. Som kyndige ud i mærkedage nemlig ved, så byder netop den dato nemlig på Valentines Dag, og det drog 24 tjenerelever nytte af.

Som en del af fagetpu Salg & Marketing havde de nemlig fået til opgave at stå for en såkaldt pop-up-restaurant i afdelingens kantinelokaler. Så opdelt i tre grupper med hver sit fokusområde - marketing, udsmykning og menu - arbejdede de i dagene op til kærlighedsfesten med at finde på både retter, pynt og reklame.

Og der var da nok at se til for de 24 elever, for med plads til 135 siddende gæster var der rigeligt med glas og bestik, der skulle pudses og anrettes pænt på bordene.

Opgaven bestod af alt fra at skabe koncept, beskrive målgruppe, overveje markedsføring og - selvfølgelig - klargøring og oprydning.

Da gæsterne begyndte at dukke op til middagspausen, var det med at få det store smil på og have velkomstdrinks klar. Det vil sige, nogle af eleverne skulle have velkomstdrinks klar. Andre stod klar til at vise gæsterne til bords, andre ryddede af, andre igen sørgede for drikkevarer - og så var der selvfølgelig salg af roser, ligesom der i foyeren var salg af læææækker kage og kaffe.

Selvom selve opgaven var en del af faget Salg & Marketing, så blev der stadig trukket på lærdommen fra mange af de andre fag på tjeneruddannelsen som eksempelvis kundepsykologi og arbejdsmiljø.

Der skulle tages højde for den utroligt varierende målgruppe, der er de normale kantinegæster på en adresse med uddannelser fra mad-verdenen til frisører og tandklinikassistenter.

Og mens tjenereleverne gik rundt blandt de spisende gæster, blev deres arbejde selvfølgelig bedømt af faglærerne, hvor der blev lagt væk på ganske tjener-relevante aspekter som engagement, personlig fremtræden, kommunikation og kropssprog. Hvordan de individuelt klarede sig vides ikke - men én ting er sikkert: der var masser af smil og latter i kanti..... øøh, Cater Care, som kantinen på Rørdalsvej til lejligheden var omdøbt til.

 

Seneste nyheder

Hvis man nu skulle få lyst til mere...

12-02-2020

Når man nu står og skal vælge uddannelse, så kan man lige så godt vælge en, hvor man kan få lov at arbejde med noget, man rent faktisk interesserer sig for. Hvis man samtidigt er usikker på, om man på et tidspunkt godt kunne tænke sig at læse videre, så kunne man jo lige så godt tage den uddannelse som EUX. Det var i hvert fald rationalet for to af de elever, der netop nu er i gang med datateknikeruddannelsen med EUX.

Skills-deltagere blev behørigt fejret

31-01-2020

Som et værdigt punktum for et fremragende DM i Skills 2020 var der torsdag aften fælles fejring af alle vores deltagere. Direktør Søren Samuelsen og borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen, stod for de rosende ord, mens elever fra tjener- og smørrebrød og catering-uddannelsen sørgede for, at deltagere, familie, mestre, faglærere og trænere havde en hyggelig aften.

Fin pris til rengøringsafdelingen på TECHCOLLEGE

28-01-2020

Hvis rengøringspersonalet på TECHCOLLEGE går rundt med et lidt større smil i disse dage, så er det med god grund. De er nemlig blevet overrakt Rengøringsprisen 2019 af Hygiejnefokus. Prisen uddeles kun hvert andet år, og TECHCOLLEGE's rengøringsafdelingen har fået prisen på baggrund af en stærk uddannelsesindsats.

Vis flere