Videnscenter for Automation & Robotteknologi

 

Digitale teknologier som kunstig intelligens, internet of things og Big Data forandrer lige nu måden vi producerer på. Den fjerde industrielle revolution, Industri 4.0, som udviklingen er blevet døbt, skaber nye forretningsmuligheder for danske virksomheder. Det gælder ikke mindst i fremstillings- og produktionsindustrien, hvor de nye teknologier skaber mulighed for at producere og optimere processerne bedre, hurtigere og grønnere. Men omstillingen til Industri 4.0 sker ikke af sig selv. Den kræver parate virksomheder og medarbejdere med de rette kompetencer.

I Videnscenter for Automation & Robotteknologi hos TECHCOLLEGE underviser vi alle involverede medarbejdere i en industriel produktion. Vi kan tilbyde undervisning, uddannelse og kurser på alle tekniske niveauer, lige fra den operatør, som skal betjene industrianlægget, til den reparatør, som skal udføre elektrisk og mekanisk vedligehold på anlægget, til den programmør og tekniker, som skal opsætte og programmere robotter og PLC-udstyr. Vi har også mulighed for at tilbyde uddannelse/kurser til de teknikere, som skal have viden om cloud-baseret produktionsplanlægning som MES- og ERP-systemer.

Videnscenter for Automation & Robotteknologi er et samarbejde med TEC (Technical Education Copenhagen), NEXT, Mercantec, EUX Nordvest samt værtskolen TECHCOLLEGE. Formålet med videnscenteret er at kvalificere fremtidens arbejdskraft til et digital og automatiseret arbejdsmarked. Derfor tilbyder TECHCOLLEGE flere efteruddannelseskurser i samarbejde med videnscenteret.

Find det næste kursus

Vi har samlet alle vores kurser inden for el, styring og automatik i et katalog, så det er nemt og simpelt at danne sig et overblik over kursusudbuddet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Hold dig opdateret inden for de fagområder, der interesserer dig - tilmeld dig TECHCOLLEGEs nyhedsbrev.

Det er helt gratis, og vi lover selvfølgelig, at vi ikke spammer din mailboks.

Klik her for at tilmelde dig