Personvognsmekaniker fik ML-prisen 2023
På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager ved ML-prisen, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.
Der var klapsalver, grin og rosende ord, da der i dag blev afholdt reception for de nyuddannede gastronom- og tjenersvende. Beviser og gaver blev uddelt, og flere elever havde udmærket sig ved høje karakterer, flid og godt kammeratskab. En af dem var Per Poulsen Tougaard, tjener ved Comwell Hvide Hus, som bl.a. fik overrakt en flot sølvmedalje for sit høje karaktergennemsnit til svendeprøven. Per har gennem sin uddannelse gjort sig bemærket for sin store faglighed og har også deltaget i DM i Skills hele 2 gange.
Det er dog ikke kun titlen som svend Per kunne glæde sig over i dag, da han også netop er optaget på det danske tjenerlandshold. Her skal han træne i tjenerfagets discipliner sammen med de dygtigste i branchen de næste par år. Det har været en travl periode for den ambitiøse tjenerspirer, der både skulle koncentrere sig om svendeprøve, men også deltage i optaget til landsholdet. Men i dag kunne Per sænke skuldrene og fejre de flotte resultater, og senere skal han fejres af sine kolleger på Comwell Hvide Hus. Hvad Per skal efter endt uddannelse, må tiden vise:
”Nu er jeg ved Comwell Hvide Hus året ud, og så må vi se”, siger Per og slår ud med armene. Nu handler det bare om at blive dygtigere, og mon ikke om der bliver rift om Per i fremtiden.
På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager ved ML-prisen, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.
I år har bæredygtighedsugen på GF1 givet grundforløbseleverne fra El, byggeri og energi mulighed for at bygge bæredygtige projekter, der skal udstilles i Aalborg Storcenter under projektet "Vi inviterer skoven indenfor".
Søndag bød på intet mindre end seks spændende mesterskaber på TECHCOLLEGE, da dørene på Rørdalsvej slog op til Food Fokus 2023.