Verdens vildeste byggede bro

 

Verdens vildeste brobyggere leverede verdens vildeste brobyggeri, da tre hold lærlinge og elever fra forskellige uddannelser fra TECHCOLLEGE, AMU Nordjylland, Aalborg Universitet, UCN og Business College Syd fredag i løbet af 7 timer byggede hver deres bro over C.W. Obels Kanal i Aalborg.

Det var lidt af et tilløbsstykke, da Josefine Høgh og Johannes Matzen bød velkommen til en dag i brobygningens tegn, hvor der - udover det fysiske arbejde over kanalen - var både interessante interviews, koncerter og aktiviteter for hele familien at opleve.

Og som du kan se i galleriet herunder, var vejret også noget nær optimalt at bygge broer i.

De tre hold byggede tre forskellige broer: en skråstagsbro, en buebro og en flydebro. Og alle tre evnede opgaven at bringe dommerne tørfodede fra den ene til anden side. Men i sidste ende skulle der trods alt kåres en vinder, og den gik i år til holdet bag buebroen. Et stort tillykke til alle tre hold med at komme godt i mål og selvfølgelig et lidt ekstra stort tillykke til vinderholdet med titlen som Verdens vildeste brobyggere 2023.

Foto af vinderholdet: Verdens Vildeste Brobyggere

 

Seneste nyheder

Personvognsmekaniker fik ML-prisen 2023

02-10-2023

På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager ved ML-prisen, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.

Grundforløbselever bygger til Aalborg Storcenter

27-09-2023

I år har bæredygtighedsugen på GF1 givet grundforløbseleverne fra El, byggeri og energi mulighed for at bygge bæredygtige projekter, der skal udstilles i Aalborg Storcenter under projektet "Vi inviterer skoven indenfor".

Food Fokus fejrede fagligheden

25-09-2023

Søndag bød på intet mindre end seks spændende mesterskaber på TECHCOLLEGE, da dørene på Rørdalsvej slog op til Food Fokus 2023.

Vis flere