Verdens vildeste byggede bro

 

Verdens vildeste brobyggere leverede verdens vildeste brobyggeri, da tre hold lærlinge og elever fra forskellige uddannelser fra TECHCOLLEGE, AMU Nordjylland, Aalborg Universitet, UCN og Business College Syd fredag i løbet af 7 timer byggede hver deres bro over C.W. Obels Kanal i Aalborg.

Det var lidt af et tilløbsstykke, da Josefine Høgh og Johannes Matzen bød velkommen til en dag i brobygningens tegn, hvor der - udover det fysiske arbejde over kanalen - var både interessante interviews, koncerter og aktiviteter for hele familien at opleve.

Og som du kan se i galleriet herunder, var vejret også noget nær optimalt at bygge broer i.

De tre hold byggede tre forskellige broer: en skråstagsbro, en buebro og en flydebro. Og alle tre evnede opgaven at bringe dommerne tørfodede fra den ene til anden side. Men i sidste ende skulle der trods alt kåres en vinder, og den gik i år til holdet bag buebroen. Et stort tillykke til alle tre hold med at komme godt i mål og selvfølgelig et lidt ekstra stort tillykke til vinderholdet med titlen som Verdens vildeste brobyggere 2023.

Foto af vinderholdet: Verdens Vildeste Brobyggere

 

Seneste nyheder

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Vis flere